JANGAN KLIK !

Wednesday, December 26, 2012

2
Komen
#December Coming hoiii !

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤



Assalamualaikum


Hai Hai Hai December ! hai pembaca setia blog yang tetap setia menatap entri-entry dalam blog aku ni yang dah busukkk HAHAHAK . Gila bapak lama aku tak update blog aku, tapi apa aku kesah kan. *ayat cliche gila* .




Perasan tak ? Korang perasan tak bila aku update status je, i mean update blog (malas nak delate typing error) mesti ade ayat sadis aku lama tak update blog kan. menguap doplohnam kali nak baca kan, bosan kan blog pakcik.




Okaylah , kita semua sedia maklum kan sekarang kita dalam bulan December kan. It's the end of the world YEAR ! sapa la yang sibuk cakap kiamat 21.12.12 tu haaa. Aku pulas pusat korang macam Cikgu Jasmin Janan, cikgu matematik kesayangan aku time sekolah SMT Leboh Cator merangkap Guru Matematik Terbaik Negeri Perak (kalau tak salah) tu buat kat pusat aku time aku dapat markah rendah dalam ujian percubaan seterusnya dapat A1 masa SPM ! huhhh . SILA-BACA-DALAM-SATU-NAFAS




Haaaa memandangkan ni bulan December, aku pun nak buat summary untuk  BLOG JIMMY JIMMBOO nihhh *kemmain*



enjoiiiissssssss









yeheyyyyy bulan ni aku dah dapat genapkan visitors blog aku. Akhirnya cecah gak angka 40,000 ni walaupun, walaupun aku-jarang-update. Susah gila kan nak tengok aku update blog hahahak. Bagi aku, okay lah ni hurmm kalau blog famous amos tu setakat 40,000 ni visitor untuk sehari je apa kan. hebat betul . Memandang kan blog aku ni blog picisan je, dapat sehari 100 visitors tu pun dah cukup happy dah tu ^.^







okay gambar atas ni pulak statistik. haa kemmain ayat . Ini pageview entry-entry aku yang telah selamat di-publish dan di-view oleh pembaca-pembaca blog aku sampai hari ni Selasa, 26.12.12 :)





YANG PENTING ! Top entry aku tu adalah hasil nukilan aku sendiri errrr krikkk kriiikkk , ermm sebenarnya tak adalah nukilan aku sangat pun. Aku pun godam buku resepi ibu aku. Ni resepi rahsia tahu tak. Tapi untuk pembaca blog aku, aku sanggguuup ye sanggup bocorkan *tetiba* okay kalau nak baca entry tu boleh klik kat SINI






tudiahhh aku siap letak link skalik untuk memudahkan korang masuk kat entry aku ni haaa. tak ada la nanti korang terkial-kial mencarik mana popular post blog aku *matilah riak* . okay cepat terima kasih kat aku ;;)
hehehhee












okay bye


p/s: aku nak makan jap, lepas ni aku update lain ye makcik . muahahahaa










Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

2 comments:

TechKini.com said...

Selamat pulang bro :)

-> ❤ TechKini.com

Jimmy Jimboo (JJ) said...

@TechKini.com Thanks bro. Lama tak update ni. busy sikit hihi