JANGAN KLIK !

Wednesday, July 27, 2011

2
Komen
INTERESTING FACTS

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
ASSALAMUALAIKUMMM ,, =)
SELAMAT PETANG 27 JULAI 2011 KEPADA SEMUA PEMBACA BLOG AKU *muntah bulu kucing*
NAH HAMBEK KAU , AKU PUN TAK TAU PASAL PE AKU NAK UPDATE PASAL BENDA NI . ENYOYY THE SHOWWW =p





The longest one-syllable word in the English language is "screeched."






"Dreamt" is the only English word that ends in the letters "mt".






Almonds are members of the peach family.






The symbol on the "pound" key (#) is called an octothorpe.






The dot over the letter 'i' is called a tittle.






The word "set" has more definitions than any other word in the English language.






"Underground" is the only word in the English language that begins and ends with the letters "und."






There are only four words in the English language which end in "-dous": tremendous, horrendous, stupendous, and hazardous.






The longest word in the English language, according to the Oxford English Dictionary, is *pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis. The only other word with the same amount of letters is pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconioses, its plural.






The longest place-name still in use is Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiw en uaitnatahu, a New Zealand hill.






Los Angeles's full name is "El Pueblo de Nuestra Senora la Reina de los Angeles de Porciuncula" and can be abbreviated to 3.63% of its size, "L.A."






An ostrich's eye is bigger than its brain.






Tigers have striped skin, not just striped fur.






Donald Duck's middle name is Fauntleroy.






The muzzle of a lion is like a fingerprint - no two lions have the same pattern of whiskers.






A pregnant goldfish is called a twit.






The Ramses brand condom is named after the great phaoroh Ramses II who fathered over 160 children.






There is a seven letter word in the English language that contains ten words without rearranging any of its letters, "therein": the, there, he, in, rein, her, here, ere, therein, herein.






Dueling is legal in Paraguay as long as both parties are registered blood donors.






It's impossible to sneeze with your eyes open.






Cranberries are sorted for ripeness by bouncing them; a fully ripened cranberry can be dribbled like a basketball.






The male gypsy moth can "smell" the virgin female gypsy moth from 1.8 miles away.






The letters KGB stand for Komitet Gosudarstvennoy Bezopasnosti.






"Stewardesses" is the longest word that can be typed with only the left hand.






To "testify" was based on men in the Roman court swearing to a statement made by swearing on their testicles.






The combination "ough" can be pronounced in nine different ways. The following sentence contains them all: "A rough-coated, dough-faced, thoughtful ploughman strode through the streets of Scarborough; after falling into a slough, he coughed and hiccoughed."






The only 15 letter word that can be spelled without repeating a letter is uncopyrightable.






Emus and kangaroos cannot walk backwards, and are on the Australian coat of arms for that reason.






Cats have over one hundred vocal sounds, while dogs only have about ten.






The word "Checkmate" in chess comes from the Persian phrase "Shah Mat," which means "the king is dead."






The reason firehouses have circular stairways is from the days of yore when the engines were pulled by horses. The horses were stabled on the ground floor and figured out how to walk up straight staircases.






The first episode of "Joanie Loves Chachi" was the highest rated American program in the history of Korean television. "Chachi" is Korean for "penis."






*pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis


Let me define this for you;


pneumono = lungs


ultramicroscopic = just what it says


silico=silicon


volcano=just what it says


coni = dust


osis = inflammation






So, this big word indicates ultramicroscopic silicon volcano dust has caused inflammation of the lungs. Stick that in your hat :).










A snail can sleep for three years.
 
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

Monday, July 18, 2011

1
Komen
KISAH CINTA AKU ♥♥♥ DAN DIA

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
=') assalamualaikumm . 



kali ni aku tak ada apa apa pun nak cakap 
just a short entry ...
entry ni pasal orang yang aku
SAYANG ='(



orang yang aku sayang ....
sudah pun pergi tinggalkan aku..
pergi tinggalkan aku untuk bersama insan lain...
tinggalkan aku seorang diri .... ='(



aku tak salahkan dia tinggalkan aku.
mungkin awak ada sebab kan tinggalkan saya ..
mungkin saya tak layak lagi untuk cinta awak .. =')



awak , sepanjang hidup saya ,
saya tak pernah menyayangi seseorang macam saya sayang kat awak .
awak , terima kasih sebab sudi goda saya . ='(((
tu kenangan yang tak akan saya lupa ='(



awak , saya nak ucapkan terima kasih kat awak ..
kalau awak tak ada sampai sekarang saya tak kenal apa itu cinta
awak ibarat kunci untuk hari saya .
awak buka hati saya untuk terima awak .




saya tak sangka ada jugak orang yang sayang kat saya ='(
terima kasih awak sebab sudi malukan diri awak untuk couple dengan saya ='((
macam macam awak dah ajar saya.
dari zero sampai la saya cuba fahami hati awak.
tapi tengok la... 
saya gagal jugak .
awak sudah pun tinggalkan saya
 maafkan saya



lama ke awak ? 6 hari saya tak contact awak kann.
awak sunyi sangat ke awak ?
dalam 6 hari saya tak contact awak...
awak sudah jadi malik orang lain awak ..

awak tak sayang saya ke awak
awak tak tau ke perasaan saya bila dapat tau hal ni awak..
sekarang awak bukan lagi milik saya . =')
awak suka ?
awak dah terima orang lain kan untuk jadi teman hidup awak kan .
awak rasa apa sekarang ? 
awak dah gembira ke hancurkan hati saya ?
awakkk jawabb laa awakkk !!!! ='(



ini balasan awak kat saya ...
keji sangat ke saya sampai awak sanggup tinggalkan saya ?
keji 
keji 
keji 
='(((

awak , saya harapp sangat ..
harap sangat sangat awak bahagia dengan orang baru..
jaga hati beliau baik baik ye.
ingat pesan saya .

**berdarah darah hati saya tak ada siapa yang tahu =')


sometimes you just have to let somebody go and if they really care they will come back ♥♥♥



p/s : tadi awak cakap ape kat saya ? awak dah kuat kan . =')
im happy to hear that . ehh IMY . lama kita tak jumpa kan .
tapi ingat tau . kita dah tak ada apa apa lagi .
no point untuk tika jumpa kan . TAKE CARE  ♥♥♥





Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

Friday, July 1, 2011

3
Komen
Assalamualaikum Adsense ❤ Wassalamu Advetlets (crack love ❤ )

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
Assalamualaikummm pembaca pembaca blog Jimmy Jimmboo yang tegarr .


lama dah ye tunggu Jimmy Jimmoo update blog yee . kann aku dah cakap yang aku ni busy sikit , makan masa bertahun jugak la aku nak update satu entry punn kann


di sebab kan aku dapat banyak sangat aduan yang di buat oleh Fanss Fanss aku . jadi aku gagahkan jugak la nak updateee ... tanpa peminat siapalah Jimmy Jimmboo . tapi aku shok sendiri . Pun bolehhh  (^.^)


okay hari ni , malam ni aku nak ucapkan selamat datang kepada Adsense . Sila tepok tangan kepada adsense . dan dan dan saya juga nak ucapkan selamat tinggal kepada Advetlets . sila lambai tangan kepada Advetlets . tapi tak buang lagi la iklan advetlets tuu .


*yang ni iklan advetlets kat blog akuu*



*ni pulak iklan adsense kat blog aku*


motiff aku nak buang advetlets ?
aku banyak dengar khabar khabar yang agak berbau busuk regarding this company


bukan sorang la , ramai jugak la yang bagi tau aku yang Advetlets ni jarang bayar gaji kat pengiklann ?? 
huh , betull ke?
dah lama dah aku dengar cerita ni . aku bukan nak influence korang ke ape kan . 
tapi aku rasa daripada aku biarkan blog aku berat & loading 24jam baik la aku buang benda alah ni .


sekarang aku sedang berjinak jinak dengan my new babies Adsense ❤ 
baby , baby jangan dustai abang ye . 
mulai hari ni baby Advetlets melekat la dekat blog Jimmy Jimmboo ni ye


KALAU BABY CUBA CUBA NAK DUSTAI ABANG
ABANG TAK AKAN TERAGAK AGAK UNTUK BUANG BABY !! ='(
*kenapa aku rasa macam over je*


okay la , kepada Advetlets , saya mintak maaf ye . sekarang saya sudah ade Adsense .




P/S : eheyy , siapa boleh bagi link tutorial cam mane nak buang iklan Advetlets kat atas header ngan skyrapper aku . aku malas nak google . biasalah , sekarang aku busy dengan baby baru aku . so tolong jelesss . baby babyyy babyyy ohhh ... ❤





Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤