JANGAN KLIK !

Friday, July 1, 2011

3
Komen
Assalamualaikum Adsense ❤ Wassalamu Advetlets (crack love ❤ )

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
Assalamualaikummm pembaca pembaca blog Jimmy Jimmboo yang tegarr .


lama dah ye tunggu Jimmy Jimmoo update blog yee . kann aku dah cakap yang aku ni busy sikit , makan masa bertahun jugak la aku nak update satu entry punn kann


di sebab kan aku dapat banyak sangat aduan yang di buat oleh Fanss Fanss aku . jadi aku gagahkan jugak la nak updateee ... tanpa peminat siapalah Jimmy Jimmboo . tapi aku shok sendiri . Pun bolehhh  (^.^)


okay hari ni , malam ni aku nak ucapkan selamat datang kepada Adsense . Sila tepok tangan kepada adsense . dan dan dan saya juga nak ucapkan selamat tinggal kepada Advetlets . sila lambai tangan kepada Advetlets . tapi tak buang lagi la iklan advetlets tuu .


*yang ni iklan advetlets kat blog akuu*



*ni pulak iklan adsense kat blog aku*


motiff aku nak buang advetlets ?
aku banyak dengar khabar khabar yang agak berbau busuk regarding this company


bukan sorang la , ramai jugak la yang bagi tau aku yang Advetlets ni jarang bayar gaji kat pengiklann ?? 
huh , betull ke?
dah lama dah aku dengar cerita ni . aku bukan nak influence korang ke ape kan . 
tapi aku rasa daripada aku biarkan blog aku berat & loading 24jam baik la aku buang benda alah ni .


sekarang aku sedang berjinak jinak dengan my new babies Adsense ❤ 
baby , baby jangan dustai abang ye . 
mulai hari ni baby Advetlets melekat la dekat blog Jimmy Jimmboo ni ye


KALAU BABY CUBA CUBA NAK DUSTAI ABANG
ABANG TAK AKAN TERAGAK AGAK UNTUK BUANG BABY !! ='(
*kenapa aku rasa macam over je*


okay la , kepada Advetlets , saya mintak maaf ye . sekarang saya sudah ade Adsense .




P/S : eheyy , siapa boleh bagi link tutorial cam mane nak buang iklan Advetlets kat atas header ngan skyrapper aku . aku malas nak google . biasalah , sekarang aku busy dengan baby baru aku . so tolong jelesss . baby babyyy babyyy ohhh ... ❤





Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

3 comments:

Firdaus Kasim said...

edit html dan guna ctrl+F, taip advertlets. dah jumpa, buang

pRiNCe said...

blog yg cntik...entry pun bgus2...:)..suke blog ni..salam perkenalan ye..:)

" korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

berminat ?? klik link di bawah ni..:)

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!
[ Politik ] Nak Topup Pun Kena Cukai 6 % Kew ?

NURUL ASHIKIN said...

huh~ yaka....seramnya