JANGAN KLIK !

Thursday, August 18, 2011

8
Komen
CIK EPAL GONJENG JENG JENG YANG RETISS TU DATANG BLOG AKU

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

Assalamualaikumm semua peminat peminat i . omakkau! terkejut sampuk aku bile aku bukak dashboard usha usha kat comment tab aku tengok ada CIK EPAL komen blog aku yaww ...


 actually dah lama dah cik epal datang blog aku . saje nak peram rahsia ni diam diam .


siapa cik epal ? hish hish hish , blogger mantop ni wehh datang blog aku . Folower beribu riban . Jap jap nak tunjuk bukti .







perghh . sama sama Cik Epal , sama sama








retiss tak retiss la kan cik epal ni sampai folower 15,555 . memang la lawa angka tu . haihh . masa aku nak buat review blog cik epal ni jugak la folower dia lawa cenggini kan . okay stop .








sekarang aku nak tunjuk bukti cik epal pernah jejakkan jari kat blog aku . haa , cik epal pun pernah okay menjajah blog aku . CIK EPAL siap cakapgunajari pulak tu kat komen aku . tak caye ? tengok SINI SAYANG . jap jap bagi yang rabun ayam aku dah siap pint screen . biasalah over .












hai cik epal , saya encik ulat . gigit awak boleh ?








perghh perghh perghh .. tak percayakan kan kan ?? haa siap borak borak lagi tu . cik epal siap bagi tau lagi yang dia makan nasik sama macam aku . haaa .. dekat kaurang ade CIK EPAL bagi tau ? nan adoo .. kat aku je . janji kita serupa kan . MAKAN NASIK . =.=








Masalahnya sekarang , time cik epal dok komen aku punya entry tu aku tengah dok ashik(apesal spelling ashik ni pelik semacam je . suppose to be ASHIK ASHIK BUNDA PULANG) la gelabah g terjah menerjah entry CIK EPAL GONJENG JENG JENG yang lama lama . Lawok la entry awak cik epal . awak cerita sedih pun rasa macam nak gelak terguling guling atas laptop .Cik Epal Cik Epal , macam pelik je , i tengah baca entry u , u pulak baca entry i . u tau ke i ada kat blog you ? bukan satu komen tau , dua komen lagi tuuu.. wa cakap luuu... **poyo poyo



  


lagi satu cik epal komen time aku masuk Blog Baru Pilihan Popular (konon je la fofuler) . siap cakap Good Luck lagi . jangan risau aku dah print screen dah untuk korang . sabau sabau .

















julung julung kali blogger famous menjajah blog aku tau , sampai dua kali ni . 




malangnya aku tak berapa nak luck laa .. sampai stage ke-2 je pastu rank aku jatuh . tak ade orang undi aku .*undi keluar ramai la kot*









p/s : tengkiu cik epal sebab sudi luangkan masa dan tenaga jari awak untuk menjajah blog saya yang agak popular la kan . toce toce . eh jap , nak tanya ape rahsia blog awak jadi macam ni ?












ohoiii ... tak ada lagi ramai ke yang baca blog budak gonjeng ni . 252 orang tu weyy .



blog aku nak ada 2 orang baca pun payah . okay bye *malu








cik epal senyum senyum la selalu ye bila menjajah lagi blog saya ni okay . suka tengok cik epal senyum nampak GIGI dan GUSI . 



tak percaya ?



*sorry cik epal i tercurik gambar u



u potong lah tangan i *







ehsan google *okay tipu sebenarnya .










PSS : entry ni dah lama dah taip tapi segan megan nak publish . takut ramai yang jeyless . muahaha .
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

8 comments:

cik EPAL said...

huduhnya gambo muahahahaha :D

jimmy jimboo said...

kehkehkeh . tak baik la cakap cam tu Cik Epal ;)

wuuu ... Cik Epal komennn wuuuu....

retissss.... >..<

sampan said...

owhhh tidak jimmy cik epal comment cik epal comment la sye sama hahahaha

sampan kertas said...

jimmy aku panas dalam nihh

meaw said...

huyooooooo,cik epal komen tu....

jimmy jimboo said...

@sampan kertass

Cik Epal komen blog kacak macam aku ni . hehe . wuuuu .... seronoknyaa ;)

jimmy jimboo said...

@meow

cik meow pun dah banyak kan retiss komen blog cik meow kan . meletop letop . hehe

Anonymous said...

poyo sial ! retis pe ke benda . makan nasik gak . jgn nk agungkan org sgt . agungkn yg Esa dulu .