JANGAN KLIK !

Friday, December 3, 2010

14
Komen
Misz Nina dan Noh Hujan Rancang Dapat Anak 2013

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤



"Mengikut perancangan, kami akan bernikah sempena tarikh lahir saya iaitu 1 Julai 2011. Kemudian bagi majlis resepsi pula kami akan bahagikan kepada dua iaitu pada 3 Julai 2011 untuk keluarga dan tetamu-tetamu VIP di Hotel Shangri-La dan pada 6 Julai 2011 untuk rakan-rakan dan para media di Hotel Doubletree, Kuala Lumpur.

"Di Sarawak pula majlis resepsi diadakan pada 15 Julai 2011. Sebenarnya kami ingin melangsungkan perkahwinan pada tahun ini juga, tetapi kerana kesuntukan masa dan jadual karier yang padat, kami terpaksa menukar tarikh," katanya pada sidang media khas yang diadakan di Restoran Seri Melayu, di sini, Selasa. - mStar




Tentang Perkahwinan Mizz Nina dan Noh yang bakal berlangsung tidak lama lagi:


Nikah: 1 Julai 2011

Resepi : 3, 6, dan 15 Julai 2011

Hantaran: RM11,000.00

Mas Kahwin: RM888.88

Destinasi Berbulan Madu: Mauritius atau London
Rancangan : Dapat anak 2013
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

14 comments:

cik EPAL said...

dah plan dah =)

jimmy jimboo said...

cik epal @: kejap nk pengsan jap . errr .. betui ke ni cik epal komen ni !!?? time cik epal komen ni ajeem tgh tgk blog cik epal tau . klaka la.. semua entry klaka , entry sedih pun klaka ^.^ best best

cik EPAL said...

haha nak pengsan apa nya. saya bukan artis. saya makan nasi jugak macam awak ;D

jimmy jimboo said...

eeee... cik epal komen lg laaa .. mau koma jimmy pas ni . cik epal kan blogger pemes memes , sampai artis pn minat kt cik epal . hehe .

aleh si kaki alien said...

tah jimmy jimboo ni . beria semacam . mcm cik epal xmam nasik je . haha . ish2

jimmy jimboo said...

cik epal ckp cm tu sbb tgk jimmy punya pesbuk la . alien mne tau peraan masyarakat manusia . ehehe

aleh si kaki alien said...

pape jela jimmy ooi . mls ak nk lyn . lalalala

jimmy jimboo said...

jimmy choo pereka kasut . t aku tempat high heel tuk ko nk ? ehehe

Aisyah AR said...

wahahhah!! hopefully bahagia sampai anak cucu..huhu..

jimmy jimboo said...

wahhh , hope mcm tu la kan .
tp dorg kawin pun blog lagi . hehe

Tomato Gurl's Life said...

erk siap plan tue nak anak bila...hehe..

tenkiu follow blog cik to yg ke 1000.. cik tom akan buat n3 special promotion utk jimmy ok??

jimmy jimboo said...

boleh2 . suka2 . hehe . tq taw :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

2013?? so that means diorg honeymoon for abut two years.. ohoo:D

jimmy jimmboo said...

itu jimmy xtau . ekekeke . jom kite tnya kt misz nina je nak . :)