JANGAN KLIK !

Saturday, March 31, 2012

1
Komen
#TUTORIAL MACAM MANA NAK LAJU KAN BLOG KAU MACAM BLOG AKU

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤







ASSALAMUALAIKUM ,










okay , berdasarkan tajuk yang di beri , 





macam mana nak laju kan blog KAU macam blog aku ? maksud laju kan blog tu sangat subjektif ye .
lajukan blog maksud aku adalah lajukan loading blog ye . 




so , hari ni aku berbaik hati nak share kan ilmu ilmu blogging yang aku dah dapat sepanjang berblogging ni (sediakan tempayan sebelum muntah)  
=,,=




memandangkan aku ni blogger yang fofular sebaris Fatin Liyana , Cik Epal , Zack Zuhairi dan lain lain . 
aku sebenarnya tak lokek dengan ilmu . yes , memang aku suka merendah diri , bukan apa ... tak kemana pun  populariti yang aku dapat selama ini . eh lupa nak cakap , aku jugak sebaris dengan Hanis Zalikha , Yuyu Zulaika dan up sikit dari RED Mummy . kau boleh ?




okay ramai yang tak mampu . emm nampak nya #TUTORIAL MACAM MANA NAK LAJU KAN BLOG KAU MACAM BLOG AKU hampir sampai ke hujung cerita . okay lah nak g solat dulu . kalau nak tunggu esok je la k . muahh cikit :* 



haha kene tipu . blueekkk











Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

Friday, March 30, 2012

2
Komen
Blog Aku Tak Cantik

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤


Salam Jumaat semua ,







Hari ni kat Ipoh hujan pulak ye . So sangat malas nak keluar rumah. 
Ce tengok blog aku ni , ape yang tak kene ?
Apesal-aku-menyampah-je-tengok ? -,,-





#ape yang tak kene eh =.=






ni sebelum aku makeup . 
selepas aku mekap pun hasil dia tetap tak se-owesome macam yang aku harapkan
APE YANG TAK KENE !!








#yang ni lepas aku makup sikit blog ni




.:. sebonarnya eh aku takde pun makeup sangat , just tukar wallpaper je , nampak gila tak ade kontra langsung pulak kat kalau guna wallpaper lama tu . 
ni aku letak wallpaper hitam + tukar yang warna double line dekat keliling blog aku tu dari kaler biru ke warna kuning transfomers . 
#TAKFAHAMAKUCAKAPAKPEDIAMSUDAH! >.<






kbye




Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

Monday, March 5, 2012

0
Komen
ME-AT-ZOO , PERCAYAKAH ANDA INI VIDEO YANG PERTAMA DI MUATNAIK YOUTUBE -,-

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
#motiff gambar aku depan-depan ? =.=








Assalamualaikum ;)
haluu semua *bajettttttt










nak nak tengok tak video yang pertama sekali di hupload kat YouTube.com ? scroll down GEMOK !
HAHA .





















*kejadian ini berlaku enam (6) tahun lepas . wooooo *
@________________@






Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

Sunday, March 4, 2012

0
Komen
#PERHATIAN WARGA UITM ! PENGURANGAN KOMPAUN SAMAN LALULINTAS BANYAKKK MURAH WOOO

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤





ASSALAMUALAIKUM 
^__________________________^











Kempen Pengurangan Kompaun Saman Lalulintas UiTM dari 80% - 90%



Tarikh : 5 hingga 16 Mac 2012



Tempat : Pejabat Polis Bantuan UiTM, seluruh kampus







PS: byebye nak tido dah , esok nak bangun awaal >.<





Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

Saturday, March 3, 2012

0
Komen
JOM BUAT BRACES (PENDAKAP GIGI)

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤




Assalamualaikum ,














rajin pulak aku update blog arini . bosan sebab tak boleh nak cakap barangkali -..-
lepas ni dalam pukul 4 aku nak g Klinik Dr Sara ape ntah kat Silibin . nak mintak die check mulut aku ni , risau pulak siap ade nanah nanah sekali . blurlpppp :P




ibu masak nasik minyak ! plus ade ayam masak merah my favorite . tapi aku tengok je lah .... :(
nasib baiklah ade bubur gandum semalam , dapat jugak aku panaskan . hmmmmmm...





bubur-bubur pun time nak makan meleleh-leleh jugak lah airmata aku tu . sobsss ..
apelah dosa aku .





okeyy berbalik kepasa topik , karang aku nak g jumpa Dr Sara tu nanti aku ingat nak tanya kos nak buat braces kat klinik die , sebab ape ? sebab aku baru perasan gigi rahang atas aku ni senget sedikit . kebarangkalian sebab tu kot aku mudah tergigit gusi aku . kalau murah aku nak buat bahagian atas je dulu . hmmmmm ..






itu je nak cakap , BYE




Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

0
Komen
SAKIT :(

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
ASSALAMUALAIKUM ...










Huarghhh peritnya rasa . nak makan pun menangis , nak minum , nak bercakap dengan orang pun rasa nak menangis . ape dah jadi kat aku ni , hormon tak stabil ke .










Sumpah aku rimas dengan keadaan sekarang ni ... dengan rasa nak demam lah , sakit kepala lah .. mungkin sebab makan tak ikut time T___T










SAKITTTTT 
T_________T



bertambah sakit bila ada orang yang tak percaya aku sakit ... nak tengok macam mana sakit nya penderitaan aku ? sorry la aku tak ada thermometer nak tunjuk aku demam . gambar kat bawah ni je la yang boleh aku tunjuk yang aku ade 4 lubang besar kat dalam mulut yang dipercayai ULSER !







=================================================================
=================================================================




okeyy , ulser kat bawah ni dipercayai terbesar dalam mulut aku . kedudukan dia antara gigi atas dan gigi bawah , secara tak langsung bila bukak je molot aku akan menagis dengan sendirinya T__T





*kalau tengok dengan teliti kat situ macam ade nanah :( *






okeyy kalau tengok pulak gambar kat bawah ni sangat takut . takut ape ? takut nak berus gigi (tapi aku usahakan jugak berus gigi aku sampai mengalir air mata)
kedudukan die yang sangat strategik iaitu kat dinding mulut . kalau aku nak bukak mulut tu sure gigi aku bergesel dengan ulser tu (SUMPAH SAKIT)   T___________T







SAKIT T________T











Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤