JANGAN KLIK !

Saturday, February 9, 2013

1
Komen
# VIDEO SHILA AMZAH MENANGIS (4 GAMBAR)

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
 
 
 
 
 
Assalamualaikum,
 
 
 
 
 
Lepas lunch tadi aku bukak la youtube.com kan. Bosan gila duduk kat office ni jadi cara terbaik layan video lawak ke video yang pelik-pelik untuk me-release-kan amarah aku terhadap kebosanan ini.
 
 
 
 
 
 
Bukak-bukak youtube, tup-tup keluar gambar Shila Amzah pakai tudung putih ala-ala orang nak bertunang ext ext.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
*haa macam ni la lebih kurang gambaran youtube tu.*
 
 
 
 
 
 
Kalau nak tau cerita yang lebih lanjut boleh terus layari laman sesawang www.youtube .com , tu pun kalau korang nak cari sendiri lah kan.
 
 
Kalau korang malas, jangan risau la sebab kat bawah sekali entry aku ni ada aku letak sekali video tu. Aku taktau nak cakap ape pasal video ni. Sebab kat office ni tak ade speaker tau. Jadi ape yang aku nampak Shila Amzah menangis sambil membisu lalu memetik gitar.
 
 
 
 
 
 
 

#1
 
 
 
 
 

#2
 
 
 
 
 
 
 

#3
 
 
 
 
 
 
 

#4
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
JJ : Mesti kompius kan kat tajuk entry aku ni, blog ni nak tunjuk gambar ke video. Nahhh dua dua aku bagi. hakhakhak. btw, video ni baru lagi tau. Kira aku ni insan terpilih gak la . Okay bye. Assalamualaikum.
 
 
JJ II : Dia nangis sebab ape weyy ? Pakcik ND Lala tak restu eh ? okay okayyy
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

Friday, February 1, 2013

3
Komen
#BOUCER BUKU 1MALAYSIA UITM

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤





Assalamualaikum,





Salam Jumaat readersssss, stalkersss, and fansss *peminat baling botol kaca*




Macam mana hari ni ? best ? korang dah potong kuku dah hari ni ?
Aku baru saje dapat tahu yang kalau kita potong kuku kita hari Jumaat yang berbahagia ni dosa kita akan terhapus sama macam ibu yang baru melahirkan anak . faham ? lebih kurang macam tu lah. aku lupa dah ayat dia yang aku baca semalam, tapi lebih kurang macam tu lah.







Hari ni aku nak kepochi sikit. Nak tunjuk sesuatu kehkehkeh .
















































BOUCHER BUKU 1 MALAYSIA ! (BB1M)


Taraaaaaaa aku dah berjaya dapatkan bouche buku ni 31-1-13 , bersamaan hari Khamis semalam. Boucher buku ni dah mula di edarkan ke Uitm aku semalam. Cuma bawa kad matrik masing masing ke Pejabat Bandahari dan anda boleh tebus boucher buku anda di sana. Senang kan ? *taip blog dengan eksaited*




Aku pun sebenarnya tak tau pun yang boucher buku ni dah boleh amek dah. Time aku nak pergi kelas semalam, ak nampak ade budak kibas-kibas kertas. Pastu dia tunjuk la boucher buku dia, aku ape lagi terus menuju ke pajabat bendahari. *ohh rakusnya saya T_T *









JJ : Harapan saya agar saya boleh membeli external hard disk menggunakan bouche itu . hmmmmmm






Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤