JANGAN KLIK !

Friday, March 30, 2012

2
Komen
Blog Aku Tak Cantik

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤


Salam Jumaat semua ,







Hari ni kat Ipoh hujan pulak ye . So sangat malas nak keluar rumah. 
Ce tengok blog aku ni , ape yang tak kene ?
Apesal-aku-menyampah-je-tengok ? -,,-





#ape yang tak kene eh =.=






ni sebelum aku makeup . 
selepas aku mekap pun hasil dia tetap tak se-owesome macam yang aku harapkan
APE YANG TAK KENE !!








#yang ni lepas aku makup sikit blog ni




.:. sebonarnya eh aku takde pun makeup sangat , just tukar wallpaper je , nampak gila tak ade kontra langsung pulak kat kalau guna wallpaper lama tu . 
ni aku letak wallpaper hitam + tukar yang warna double line dekat keliling blog aku tu dari kaler biru ke warna kuning transfomers . 
#TAKFAHAMAKUCAKAPAKPEDIAMSUDAH! >.<






kbye




Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

2 comments:

ikaa said...

sidebar awk byk widget sgt kot..sy pakai bruk so slow skit nk bukk..apa kata kalau awk wat scroll box tue widget sidebar tue....:)

pastue nk tye cmne awk wt kotak komen fb kt bwh tu??

Jimmy Jimboo (JJ) said...

@ikaa
okay thanks iqa, saya dah buat lain dah blog saya ni.

kotak komen fb ? nanti ada masa saya buat tuto okay .hehe