JANGAN KLIK !

Monday, September 19, 2011

4
Komen
AKU ADA CUP CAKE COMEL COMEL , KAU ADA ? :') wuuuuu

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
ASSALAMUALAIKUMM PEEPSSS .... :D

wuuuu..... aku baru je lepas keterujaan sebab baru dapat cupcake untuk hari jadi aku 16 September lepas **perluu ke ?? perluu ke bagi tau tarikh . KEJAMM

okayy , mesti korang tak sabar sabarr kan nak tengok cam mane kek tu kann ... sayang wooo nak makannn ...

tadi aku dengan ibu tengok je cupcake tu . kehkehkeh ...

gambarr gambar kat bawah ni fresh fresh lagi ni . baru je tangkap .. yeayyyy !

layannn sampai meleleh gambar di bawah ni okayyy ..... wuuuuu
(sorry gambar tak clear , maklum lah aku tak pakai DSLR )





alahaiii , comelnya cake ELMO ni  =D



tengok mata cupcake yang first tu JULING . lalalalaaaa...









cupcake yang no 3 dari kiri yang atasss skali tu hidung cam ZIZAN RAJA LAWAK punn ade meyhh ...







hidung elmo ni ade yang macam lucah sikit =P






ade kereta ....
elmo tu ade bulu bulu tau , aku tak tau la cam mane orang ni buat .. ngeh ngeh ngeh






alaaaaa tomei tomei






JIMMY JIMMBOO'S punya !! *menjerit seperti kanak kanak 20 tahun =P







thanksss a lot kepada yang bagi aku kek ni =)
huhu ...
best best best 
sayangg woo nak makan untuk minum petang ni 

tak sabar nak tunggu abah ngan kakak balik keje ..
nak show off =P






okay , gambar last ni tak boleh makan ye sayang ;)


P/S : bila tengok balik kek ni teringat pulak aku dah tua . aku dah 20 dah pun . hehe . 
22 ni aku dah start final . glupp glupp . hari ni dah 19 september dah . lagi berapa hari sahaja lagi .. wish me luck okay . doa doa kan saya dapat pointer 3 and above okay . AMINN 





Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

4 comments:

yaa said...

sape bagi ? wahhh3 ^^

@taufiqhelios said...

alololo..sukenye dia dapat cupcake...haha

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Jαnnαhツ said...

untung la dapat cupcakes. huhu