JANGAN KLIK !

Friday, October 21, 2011

1
Komen
Pasangan Tangkap Khalwat Sudah Bernikah ?

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
Assalamualaikum ,

waaa ... kemain kan tajuk entry aku ?
berani betul..
tapi benda betul kan ...



dorang memang dah kena tangkap basah kan
tahniah la ye kepada pak cik norman and kak memey .
kahwin sampai 12 juta ye . 


sorry la baru la rasa nak update blog untuk sekian lama 
hihi
malas gila nak on lappy ni .
adik aku je yang guna 
beserta dengan kakak aku ..


aku sempat curik gambar dorang kawin tau .
haaa... jangan ingat aku tak ade k
aku amek gambar curik ni ...
kat sini


best kot Norman Hakim ni , ramai yang sponser majdis dia ni . tengok je la sampai 12 Juta kott... siap gaun Puan Memey Suhaiza ni buat pameran kat Muzeum negara weyy ...  mampu ke ..

aku pun kalau sempat nak jugak la tengok 26 November ni sampai lah 31 December 2011
aku boleh ajak ibu aku skali , nak buat contoh baju ...
untuk bakal bini aku nanti ... muahaha ...
beat best best ...
boleh aku bagi bakal bini aku pakai ...

nak tengok ke baju RM 300 00 yang memey pakai tu ? 
scrool down peeps ...















ps :  lepas ni ramai la artis yang wakilkan diri nak kena tangkap basah ye dak . boleh la dapat sponser berjuta juta . bangga mak kat felda nun . okay bye . Assalamualaikum ..
 :D

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤