JANGAN KLIK !

Sunday, October 31, 2010

1
Komen
Blogger Geng Malaysia! ❤

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
"Blogger-Geng " diwujudkan bagi mengantikan Web Geng Blogger yang telah di serang sejenis Malware. 
Jika anda mahu JOIN "Blogger-Geng " ini, senang saja syaratnya :-


1.Mesti Ada Facebook (ada!)
P/s : Semua Plug-In Yang ada di Blogger-Geng ini online terus ke Facebook page "Geng Blogger", So senang la sikit untuk anda berpromoblog korang & UP Traffik blog korang.


2. Mesti Join & Like Fan Page Facebook "Geng Blogger!" (sudah!)


At Blog to fb

(Click Atas Ini Untuk Join/Like Fan Facebook "Geng Blogger")
P/s: Kalau Boleh Letak La Gaget Ini kat blog korang, 
Copy & Paste code yg ade kt Blogger Geng Malaysia ni kt blog korang tau .




Itu sahaja sayaratnya, mudah sajakan? 

macam yang ajeem buat ni .




hehe ^.^


Majulah Blogger Untuk Negara!

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

0
Komen
dalam perancangan menukar HEADER baru ❤

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤ ok , nak bagi tau ini entry paling short . sangant berbeza dengan ajeem yang sangat tinggi .
sungguh segan . tatau la ajeem dah bosan pulak ngan header nie . rasa semacam , nak tukar , tapi tak reti nak buat , sape la ekk bermurah hati nak tolong buad kan . errr ..


goshh !! teruknya , ni la header aku buat . sumpah segan wooo .. =___=






ini pulak yang ke dua . rasa macam better yang lama kann .. aduhh ..
ade cadangan tak . sape tau buat header tolong la ajar tau . hihih ^.^


Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

Sunday, October 24, 2010

4
Komen
Ariel Peterpan Bakal Keluar Penjara Jumaat Ini, Artis Wanita Diminta Berhati-Hati ❤

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

Ariel Peterpan ataupun lebih dikenali sebagai Ariel Peterporn bakal keluar daripada penjara Sabtu, 23 Oktober ini. Tempoh tahanan Ariel untuk membantu siasatan polis sudah pun tamat. Nampaknya kes ini tidak dapat dibawa ke mahkamah kerana tidak cukup bukti untuk mengesahkan yang Ariel adalah orang bertanggungjawap menyebarkan video lucahnya bersama Luna Maya dan Cut Tari.
Adakah Ariel Peterpan sudah insaf dan tidak akan mengulangi perbuatannya lagi? Atau mungkinkah Ariel akan mencari mangsanya yang baru selepas keluar dari penjara? Mengikut firasat hati kami, Ariel sebenarnya sudah kesal dengan perbuatannya. Kemungkinan besar Ariel telah insaf dan telah pun berubah. Dengar ceritanya Ariel baik dengan seorang ustaz semasa berada di dalam tahanan.
Namun ada pihak yang membantah pembebasan Ariel Peterpan. Seketariat Forum Umat Islam katanya bakal melakukan demonstrasi aman untuk membantah pembebasan Ariel. Menurut mereka, banyak kes rogol yang terjadi selepas video klip 3gp Ariel tersebar luas. Mungkin ramai yang teruja dan mahu mencontohi kehebatan Ariel Peterpan.




Sebenarnya inilah masa rakan-rakan dan keluarga Ariel untuk memberikan sokongan moral apabila Ariel dibebaskan kelak. Sudah tentu Ariel mengalami tekanan yang tinggi sepanjang berada dalam penjara. Peranan kawan-kawan dan keluarga sangat penting supaya Ariel tidak bertambah tertekan. Dan semestinya Ariel perlukan nasihat daripada mereka-mereka yang rapat darinya. Paling penting, rakan-rakan dan keluarga kenalah selalu pantau Ariel. Kang tiba-tiba keluar lagi satu 3gp baru.
Apa pendapat korang? Wajar ke tak wajar Ariel dibebaskan?

ps : pinjam gosip dari Artis Melayu Kini
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

Monday, October 18, 2010

3
Komen
ENTRY SUNDAY TER'POSTPONE' HARI ISNIN ❤

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤ Salam muhibah kawan kawan , macam mana sunday korang ? ehehe , ekteli ajeem nak share benda nie hari ahad lepas tapi memandangkan pihak TNB membuat hal di saat saat genting iaitu ketika ajeem bertungkus lumus menyiapkan entry untuk hari ahad maka entry tersebut terpaksa di publish pada malam nie . sungguh mendukacitakan >_~ .

habiss satu jalan santalia (jalan lain tatau) menalami gangguan bekalan elektrik yang sungguh teruk dari pukul 6.30 petang sampai dalam pukul 3 pagi . wallawehh !! beruap ruap badan aku . ok la , lantak p kat TNB . mari kita tenok ape yang ajeem buat pada hari ahad lepas .. kikiki  >__^


kisah ini bermula pada pukul 9.51 pagi . gud morning sunshine =_''



tunggu ibu bersiap (#-#) haishh 



ini sensored !




ini saya SUKA ! tinggi !! oww yehh 


okey cukup berdrama depan camera , MEM BESA dah ready nak keluar jenjalan .(tengok belakang aku sape)
malu malu (=__=)



sebenarnya kami sekeluarga pegi joging laa .. tengahari buta punya joging .
memang ikut style mat saleh kann .. hohO



waLL climbing . tanggi wohh , TOLONG PERCAYA (~.~)


BERJOGING UNTUK belog . (shy shy)
muda lagi dah rajen bersenam (*-*)


mengada ngada =.=



tunjuk peluh di dahi . sebagai bukti betul betul ber jogeng ikut lalauan jauhh ..jaoh wooo..





wooh !! LooK !! pasangan warga emas juga turut ber'jogeng'
jom kejar jom (+__+)





ohh , nak kuruskan badan rupanya . membakar kalori di tengah matahari tepat atas akar kepala .
#,#



selepas cukup lemak di bakar , maka kami pun berjalan pulang .. tata .. 




tata (cam kenal je picture nie ) ehh , taktau takau gnbnxyhetbsdfsh



agak blurry gambar ni kan . nak g bli AIZBATUCAMPUR kejap . 



ABC tiga bungkus . sebungkus dua ringgit @-@ 
yum yum



ABC dua rinngit tak sedap . tambah aiskrim ngan laici tiga ketul baru yummy ..
slurpp sluurppp 



cantik tak ?? awan,,  tuhh laa .. 
pandai tak aku edit .. hehe
cam bongok jee


saje nak show off skill edit gamba . 
moga moga dapat jop jadik potograper .. wahh
rosak gamba korang nanti aku buat .
terimas kepada picnik.com.. kikihh 





bergambar dengan ain delisha yang demok . 
=.=' jangan tanya nape black and white ,
oke aku bagi tau, warna kulit kami tak sekata 
(cukup jangan ada yang tanya lagi)
uke la , korang nak kutuk kan entry aku cam terhape hape je
nak balek la cam ni . sume tak suke entry ni kan .



publish post .      post posted . yey !
rtghundr6u9*%         ^&*$^&JKGJ
KVG**T     * )TYV^
0v9   86
8cv 
oihb
7
5


Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

Wednesday, October 13, 2010

3
Komen
Waja Lancer - waja replacement 2010 PROTON INSPIRA

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤



Proton Inspira 2010
WAJA REPLACEMENT MODEL

*
*
*
*
*
**
*
*
*
*
*
*
*
*******
****
*****
*  



pandangan serong masyarakat




pandangan serong belah KIRI


pandangan belakang belah kanan *__*




pandangan sisi >__=



pandangan bontot belakang

pandangan pandang pandang jeling jeling ^.^


Terdapat beberapa keping foto terbaru Proton Inspira yang boleh dilihat di Proton Inspira Club. Foto-foto tersebut lebih jelas dan mempunyai sudut yang cantik. Terima kasih kepada Proton Inspira Club kerana sudi berkongsi foto-foto terbaru Proton Inspira.Mengikut telinga saya yang mendengar radio Era.fm pagi tadi , kedengaran tempahan untuk Proton Waja Lanser aka Proton Inspira akan di buka esok . ok , marilah kita book satu kete nie . satu bijik RM78,xxx . berani  CUBALAH !!
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

Saturday, October 2, 2010

4
Komen
TUTORIAL - THREE STEPS TO FOLLOW BLOG

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤




hola ! selamat tinggal bulan September !! dan Selamat Hari Raya = . = . banyak tak dapat duet rayer ? alangkah best nye dapat beraye kat negara america ke russia ke , bengga je g TEMPAT TUKARAN MATAWANG and then tukar matawang foreign kite kepada ringgit malaysia kan . kalau lah kampung ajeem di sana . wahh . CUKUP AJEEM  . SUDAH , JANGAN NAK MENGADA NGADA (=_='')

 .. emm eheemm ..ok , sudah sudah dengan mukadimah itu . berbalik kepada tajuk entry saya ..   ok . i nak tanya anda , gempak tak tajuk entry i kali ni huh ??!! vahvahvah !   kali ini topik saya adalah mengajari anda anda yess anda cara mudah FOLLOW belog SAYA . cara nya mudah saja , CUMA IKUT LANGKAH LANGKAH DI BAWAH DENGAN BERHATI HATI . jangan sampai TERJATUH oke :]]




mula mula , anda perlu 'SIGN-IN' blog anda dahulu **itu pun kena ajar kan** cari lawan web ini www.blogger.com . dan tekan left click kuat kuat . *ini tutorial , jadi mesti ikut BULAT BULAT faham ! ^.^




sudah log in SEMUA anak anak murid cikguu !?? uke , sesudah itu , cari di DASHBOARD blog anda parkataan 'ADD' . ok , SEMUA sudah jumpe perkataan itu ? mari kita teruskan dengan gambar di bawah .




jangan terkijut bila anda terjumpa perkataan 'FOLLOW' seperti yang telah anak panah tunjukkan seperti rajah di atas ye . sila click 'FOLLOW'


kemudian , detik yang paling mencemaskan adalah , pastikan anda memasukkan URL blog yang anda nak 'FOLLOW' dengan betul tampa ada typing error atau masalah teknikal segala . =.= . PASTIKAN juga URL yang anda follow menjelma perkataan ini => http://cakapgunajari.blogspot.com .hahahah.. ok , harap anda faham . jangan lupa klik 'NEXT'



di ingatkan lagi sekai *dengan nada suara yang lantang* gunakan URL blog saya oke . (malu maluu)
NEXT !!



AHAHAHA ! enuff enuff .. NEXT !!



bila sahaja anda menekan butang 'NEXT' ,anda sebenarnya sudah pun follow blog yang anda inginkan . tajuk BLOG yang anda follow akan kelihatan . contoh -> berbelit nafas . D-O-N-E !! tugas cikgu mengajari anak anak THEE STEPS TO FOLLOW BLOG sudah selesai . lepas nie , cikgu takmau ada lagi yang tanya mana button 'FOLLOW' cikgu . **sudah sudah la perasan ajeem**  bagi sesiapa yang tidak dapat menerima hakikat ada cari yang midah follow blog , sila abaikan sahaja TUTORIAL nie (hahhaaha apesal cam klaka je aku na sebut T-O-T-U-R-I-A-L nihh ;-] ) 
atau pergi ke bottom blog ajeem and anda akan terserempak dengan perkataan 'FOLLOW' . k . ajeem dah nantuk , masa untuk ajeem di buai laju laju sambil hisap susu . bye bye kawan . ^___^ .


P/S : apa kata anda cuba TUTORIAL ini guna URL ajeem , emm ..emm .. MALU SIHH nak cakap  :*
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤