JANGAN KLIK !

Monday, August 30, 2010

2
Komen
ERTI KEMERDEKAAN

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
Ulala ., ola ola ..Selamat malam dan salam 1Malaysia . ahaha , ape kagum kan tengok dalam belog ajeem nie buley kibar bendera , ahakx .. tak sampai dua jam je lagi nagara kita akan menyambut ulang tahun kemerdekaan yg ke-53 kali !! wahh , dh tua , lalala
;
;
;
;
;
;
;
;
;


ahaahh !! wahh ade lagi la Jalur Gemilang nie .. best nya ..untuk maklumat anda Jalur Gemilang nie menggunakan bateri , empat seringgit . mampu kahh anda . tengok je uh . 






sempat agik tue aku snap pix sebelum post entry kali nie ..laju laju upload .. semangat tak ?? 








dah macam bulan purnama , apa ? kamu pun ingat ade bulan purnama ke ? aish ! nie muka ah mukann nie la bulan kemerdekaan **faham tak ape yang saya hujah kan di sini .. lantak la ..jum tgk gambar kt nawah nie pulop ..ngeee~








saya paling suka gambar nie , walaupun menggunakan kamera berukuran 2.0 megawatt , kualiti gambar nie setanding DSLR kan (sumpah aku perasan) . jum teman saya tengok gambar di bwah nie pulop ..




hambui , melampau ye korang , dah xde bendera negara sendiri ke 




nie pulak kesah orang yang tak sukup akai , memang sakai ..tambah lagi yang tangan cacat tu .rambut tergulung banyak gaya lak , engad kaw tu model ?







haa , ade lagi mamat nie . kali nie nak wad aktiviti membakar lak . dah takde keje la tue .tolong aku pun tak pe banyak keje kat umah aku nie . g cuci tahi ka , sampai berkilat ..buang tahi rabit aku ke 

eii cendana , masuk reban balek ! aduhhh nowty sungguh


Penghinaan paling buruk dilakukan terhadap Malaysia ialah perbuatan melempar najis manusia **euww , pengotor sungguh ,dah beyak g bwk merata .mengong **  ke dalam kawasan Kedutaan Besar Malaysia di sini oleh penunjuk perasaan dari kumpulan Benteng Demokrasi Rakyat Bendera.

lebih kurang cm nie kudd taik tue





Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

Sunday, August 29, 2010

8
Komen
tolong pulangkan encet saya

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤ hola , :((  hari nie mood aku sedikit sedih . mane tak nya encet kesayangan aku ssudah tak ada dalam genggaman aku . semalam time aku nak upload gamba kat dalam baby lappy maseh ade . misteri kehilangan encet aku tu bermula selepas adik aku maen games boomberman dan letak akas katil dia .

tapi lepas tuh bile aku tengok balik dah tak ade :'(  ..puas aku mencarik dan terus mencarik seperti kucing kehilangan banglo . dah macam orang gila meroyan dah aku . puas dah aku geledah , sume tempat dah carik tapi usaha aku tak berbaloi . natijah nya , bilik adik aku yang dulunya semak kini menjadi kemas .

tengok gambar kat bawah nie , nie la encet saya sony ericsson W705i  . lihatlah betapa mesranya kami berdua di dalam toilet .




tak sangka pertemuan kita singkat sekali


kepada pencurik , aku merayu sangat sangat . tolonglah pulangkan kawan saya . jangan pentingkan diri saje . fikir jugak cam mane aku nak online fesbuk , belog , mudah.com ,mespes dan sebagainya . :(((
macam mane aku nak wat wifi kat kedai Rathmath , Rahman Cormer n Restoran Terminal . Kalau nak curik pun tinggal kan lah kat aku sim kad , memory card , dan yang paling penting ade luahan hati ke hati aku dalam tu . aku ade wat memo dalam tu tentang perasaan aku .. **woi pencurik !! kao jangan nak gedik ayam g geledek2 kat memo aku . aku congkel mate ko ngan cotton bud yang aku dah gune sampai kao genggelupor baru tahu betapa sedih nya kehilangan encet . :((  .. bile enset yang slalu kite gune dah ilang baru la teringat nak gune bekas bekas encet yang lame  ..tak pe baby W660i , nanti abang upgrade kamu yaa .. abang tetap tak lupa kamu , walaupun kamu dah lame ..kamu still 'bergetah' .. ^___^



huk3 , >__< walkman 660i yang maseh bergetah

ade dak kawan kawan saya yang nak tolong saya ? uit , mukan tolong free jee . barang siapa yang menemukan encet saya kembali . anda akan di beri ganjaran sepelengkap kotak henpon BLACKBERRY BOLD SPECIAL EDITION dengan PERCUMA ya , saya ulangi    PERCUMA !! FREE !! PERCUMA !! FREE !! PERCUMA !! FREE !! PERCUMA !! FREE !! 


                untuk sape sape yang tak kenal apa itu blackberry , dush ! dush ! dush ! amek kauu belayan tangan aku hinggap kat pipi korang . pemenang peraduan "PENCARIAN TELEFON BIMBIT" nie akan di umumkan serentak pada malam "pengumuman esok raya" .




 sebarang pertanyaan bolehlah miss call 999 . pihak kami akan hubungi anda semula . 




p/s :: kepada kawan kawan aku seantero dunia . ajeem dah tak guna number celcom dah  , just text or call me kat number maxis je wokeyy   >___<
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

4
Komen
kesuntukan masa o_0

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
ajeem terkaget 

awini dah lapanbelas ari dah kite berpuasa . anda anda yang sedang membaca tu , adekah anda sudah tinggal posa anda ??  buat masa ni ajeem maseh blum lagi meninggalkan posa beliau tau **anda pasti ajeem??** wallaweh , meanin tat kite akan menyambut Hari Raya Aidilftri lebeh kurang dalam duabelas ari lagik lahh .. dah nak dkt tuhh .. persiapan nak raya pun mesti dah dalam 80% dah ready kan . mesti . ahah ,


adekah anda berasa terseksa begini semasa di fitting room ??
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

Thursday, August 26, 2010

2
Komen
BUANG KUCING DALAM TONG SAMPAH

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
wallawehh , **tibe tibe jek **





ngeh3 , uke nak tanya nih sape tadi tengok berita 1.30 td ?? 


alarhh yang pasal awek tua buang anak kucing dalam tong sampah tuhh ..





Perempuan pertengahan usia di atas atau amwek di atas nampak seperti seorang yang penyayang terhadap binatang. Ketika melalui jalan tersebut, makcik itu terserempak dengan kucing bernama Lola itu dan membelai-belainya. Makcik itu kemudian memerhatikan sekeliling dan dengan tak semena-mena membuka penutup tong sampah yang berada berhampiran dan menghumban kucing tersebut ke dalam tong sampah. Selepas menutup kembali penutup sampah tersebut, dengan selambernya makcik tersebut berlalu pergi dengan membiarkan kucing tersebut mengiau dalam tong sampah yang tertutup itu. Giler ke ape makcik ni. Kucing tu tak buat salah apa pun.



Pemilik kucing Lola, Daryll Mann hanya menyedari kehilangan Lola pada keesokan harinya apabila dia mahu memberi Lola makan. Setelah penat mencari, akhirnya Daryll menjumpai Lola dalam tong sampah tersebut setelah mendengar bunyi Lola. Kesian, Lola terperangkap dalam tong sampah tersebut selama 15 jam!



Daryll sangkakan Lola jatuh sendiri ke dalam tong sampah tersebut tetapi setelah melihat CCTV yang dipasang oleh tuan rumah yang berhampiran tong sampah tersebut memang mengejutkan!


Saksikan video bagaimana seorang perempuan pertengahan usia (makcik) menghumban kucing ke dalam tong sampah...




hambuii , dah buang bayi Lola turus je nak blah ..bagi salam lahh dluu











Inilah owner kepada kucing Lola tersebut, Daryll Mann.



kalo nak tenguk video CCTV tu buleh lahh g kat utube uke ..tengok skali video aku , lalala  ..THE GALLERY 


P/S : peribahasa minggu ini > alang alang menyeluk pekasam , biar sampai ketiak masam 

maksudnya > bila kita masak lauk ikan pekasam , jangan lupe tembah perisa tambahan iaitu ketiak wangi masam . 

k . dharrr ~
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

0
Komen
tomok OIAM MIMPIKAN FARA FAUZANA bahh

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
MESTI ADA PERASAAN CINTA-CINTA SAMPAI MASOK DALAM MIMPI. kan kan ??

PASTIKAN JANGAN WETDREAM YERK TOMOK, NGAAHAH ..
 KALAU DAH MASUK TAHAP TUH, BAIK MASUK MEMINANG CEPAT-CEPAT. 
OKLAH DUA-DUA PON SINGLE.
kite nak tengok ally iskandar geget jari .. ngeh3
ALAHH , NAMPAKNYA TOMOK KUNCI MOLOT TAK MAU KASI TAW APE YANG DYE MImpI . UKE  TAK PEK . AKU AKAN SIASAT PERKARA NI . cite lahh tomokk . nanti tomok Pm saya ya .. wahh !!
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

1
Komen
harimau papan akhirnya kecundang dalam perkahwinan .

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
Sekadar berita ringkas..
GAMBAR ISTERI TIGER WOODS
Tiger Woods Akhirnya Bercerai





Berita ni tak berapa nak penting kot tapi aku tetap nak bagi tahu juga dimana Tiger Woods yang kantoi mempunyai skandal seks dengan ramai wanita pada akhir tahun lalu disahkan telah bercerai dengan isterinya, Elin Nordegren.
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

Sunday, August 22, 2010

6
Komen
Contest Aiz batu campur! - teman udoh join kome bile lagi ?

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤ assalamualaikumm ,,





moh sini cepat , teman nak kabo kat kome ni .. kome penah dengar ke blog aizbatucampur ne ?? dak penah ?? jangan wat nohin je le .. teman tawu mesti kome dah tau kan .. kome nie nak kene bantei ngan teman lanie ..angguk lekas sebelum teman tereban kepale seko seko **kejam je bunyik nye **






errr , teman nak tanye nih ..kome kenai ke idak  Nur Ahmad Faiz Mohd Azmin nihh ?? idok ? haish , ni teman nak habo name yang teman sebut tadi tu le tuan punye www.aizbatucampur.blogspot.com yang pemes tuu .. teman nak cheghite nie camne teman boleh kenai ngan aiz nie ..,teman ni kenal aiz time zaman birdymood and time aiz ni wat tutorial camne nak wat blog yang berjaye ,**memang teman tiap2 arie le follow perkembangan blog si aiz ni ..time tu teman ingke bebeno la nak tiru jugak belog aiz menandangkan blog teman yang agak raban teben je ghupe nye..




teringin betui la teman nak header yang cantik , style macam aiz , haish ..apekan daye teman tak keretif cam aiz ..dengo cerite yang nak tentukan pemenang tu anak buah aiz jugak . ape lagi upah je le lolipop kat adik afiqah ngan afiq tu mintak cabot blog teman ni .. kesian le kat abang ..tengok header abang ..malu betoi nak tunjuk... nguhuhhu .. kalo boleh teman nak header yang simple **idak la macam kepale blog teman skang ni** ade gambo teman yang pure2 kacak ..ade style ..lagi satu teman nak bile yop-yop ngan yong-yong singgah blog teman deme terus haram ngombin..


p/s : penat sungguh menulis entry kali ni . fuhh! settle gak akhirnya  >___<


Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

Saturday, August 21, 2010

2
Komen
SISIPAN GOSIP YANG NTAH HAPE HAPE JE

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤ adekah anda sedang mencari nama samaran ? anda tidak puas hati dengan nama yang tertera di surat beranak anda ? adekah anda peminat setia selebriti tanah air ? 


jikalau demikian anda pasti mengenali Zakaria Musa , ya zakaria musa ? kenal ? yang belakun dalam gerak khas tu ? atau pun nama sebenarnya A Galak . abg misai ..




atau anda peminat lagu lagu retro nyanyian Haris Fadzillah Daud atau dikenali sebagai Aris Ariwatan ?












atau anda lebeh cenderung menonton cerekarama rama rama mama komedi lakonan kak Fadzila Ali .. xkenal ?? kak Didie Alias kenal ..??




PINKLADY GAGA
ade banyak lagi sebebriti malaysia yang menggunakan nama yang pelik pelik @ terpesong jauh dari nama sebenar mereka .. contoh nya  ~ Erma Fatima dengan nama asal beliau Sayang Nor Fatimah Rahmat ,  Ella atau Nor Zila Aminuddin panggilan masa guru amek kedatangan pagi2 , Abdul Manan Embong atau pun Eman Manan , dan yang tak berape nak faham mane dapat mane Hattan tu ekk atau nama sebenar beliau  Mohd Syukri Sharuddin ..
kak ella
abg hattan
 tapi tak sume selebriti kite gune name komersial , ade yang guna nama sendiri . seperti Dato Siti Nurhaliza Taruddin , Jehan Miskin , Nabil Ahmad , Siti Sarah dLL .


kak sarah

kak chiti
pasti ramai tertanya tanya , aku pun tertanya tanya apekah motif aku nak sebok business pasal artis artis ni tibe2 kan , dah ade potensi nak ni nak jadi pesaing kak normah becok ngn kak pora dh ni .. atau dah nak tukar url blog aku ni jadik cakapcakaphalorang.blogspot.com atau cakaphalselebriti.blogspot.com .. woh! tak pasal pasal aku kene hentam jadi cakapgunacili atau cakapgunapenumbuk .. adehh , tamau .. uke la , tata .. nak bersahur pulak .. kang mengamuk ibu beta dapat tau anak beliau maseh di hadapan leppy dye .. wohh! mampus akuhh ..
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

Saturday, August 7, 2010

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
video Comel di semadikan
:'[




Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤