JANGAN KLIK !

Sunday, April 21, 2013

0
Komen
#KIYOMI , GWIYOMI OR WHAT SO EVER

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
Assalamualaikum,





Oh hye wonderbears, perasan tak? sejak dua menjak ni dah jadi trend kan video Kiyomi or Gwiyomi or what so ever lah *trus letak sebagai tajuk*


haa kemain ramai berlumba-lumba nak buat video cover (cover??) i mean parody or gwiyomi/kiyomi ni. Serious ade yang kelakar nak mampus tak ingat, ade yang EH-AWKWARD-NYA, ade yang comel lote, ade yang seram dan sebagainya.




aku suka video yang pelik-pelik. Jadik aku nak share video yang seram yang akan membuatkan kaum wanita terasa bagai dirogol. Bukan aku yang cakap tapi ade orang yang tengok video ni yang cakap ahaks.












ngerikan baca komen dorang. bwt, yang tukang buat video ni memang terbaik, sebelum aku aku ade jugak la usha video dia memang awesome seyhhh. mesti anda dirumah mahupun di CyberCafe ataupun di luar negara sudah terlompat-lompat di skrin monitor tu kan ahaks. okay video ade kat bawah ni, enjoiessssssss :D




















JJ : *koma doplohnam minggu* 








Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

No comments: