JANGAN KLIK !

Friday, January 18, 2013

3
Komen
#PERHATIAN KEPADA SISWA/SISWI UITM (Online Pre-Registration for Intersasion)

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤




Assalamualaikum, 










Seperti yang sedia maklum, pra-pendaftaran untuk subjek intersesi bagi sesi MARCH-MAY 2013 sudah pun di buka pada 14/01/2013, 9.00 AM. Intersesi ini adalah terbuka kepada pelajar Diploma Uitm sahaja, kepada pelajar UPSI ke, UMS ke, Politeknik ke, MAHSA College ke, harap maaf anda salah klik ke blog ni. 









Pelajar Uitm yang berminat masih boleh memohon untuk mendaftar kelas sampai tarikh tutup pada 28/02/2013, 11.59 PM (ada lagi 10 hari dari tarikh hari ni)




Okay, kat bawah ni aku letak dia punya jadual yang aku copy kat website student portal uitm. 







ACTIVITY
DATES
Online Pre-Registration of Courses (No Group)
*To get the predicted data for classes
14-28 January 2013
Online Registration of Courses (With Group) 
*Registration are not valid until class group have been registered.
4-12 March 2013
If CLASS GROUP is not registered by 12 March 2013, the registered courses will be dropped by administrators on24 March 2013)
24 March 2013
Bill Generated for Students
25 March 2013
If FEE PAYMENT is not done by 2 April 2013, the registered courses will be dropped by administrators on 5 April 2013.
5 April 2013
Intersession Classes
22 April-24 May 2013
Intersession Examination
25-29 MAY 2013







JJ : tak sabar nak buat intersesi :)







Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

3 comments:

Chicandblossomhome said...

bile nak byar yuran tu ek n kt mne nk byar?

Chicandblossomhome said...

kalau dah terlepas date register..
macam mane ek

Jimmy Jimboo (JJ) said...

@Chicandblossomhome

saya pun terlepas jugak registration intersesi ni. Saya dah buat rayuan kepada pegawai eksekutif HEA + approval dari coordinator program baru2 ni. Alhamdulillah permohonan berjaya :D