JANGAN KLIK !

Friday, October 5, 2012

1
Komen
#Perhatian kepada Pelajar UiTM semalaysia *cara nak dapatkan Kad Siswa 1Malaysia (KS1M)

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
Asssalamualaikum :)

ini ape yang aku tau hari tu, ayahanda Uitm,  Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar sendiri yang update kat Facebook fanpage beliau.






Kad diskaun siswa 1M telah dlancarkan oleh DS A Husni Menteri Mentor UiTM di kampus Puncak Alam. Pelajar UiTM S Alam boleh dapatkan kad tersebut di Pejabat Bendahari Zon fakulti masing2 mulai Isnin 8 oktober. Untuk kampus lain dapatkan dari pejabat Bendahari kampus masing2. Good night everyone.-sumber




lebih kurang macam ni la kad KS1M ni 





untuk maklumat lanjut berkaitan KDS1M ni sila layari lamann web kat atas ni ^.^ 






*tak sabar nak guna* hehe




ps: ada masa nanti aku post pasal company-company yang terima kad ni okay. byee *lambai-lambai

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

1 comment:

Anonymous said...

Je cherche à la fois pour les blogs qui donnent impartiale, équilibrée commentaires sur toutes les questions ou les blogs qui ont une inclinaison libérale ou de gauche. Je vous remercie ..