JANGAN KLIK !

Tuesday, December 6, 2011

0
Komen
waaaaa CANT WAIT LAHH ! AIR-ASIA BUAT PROMOTIONN ! 8 DECEMBER NI TUNGGUUU *lompatlompat bintang*

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
ASSALAMUALAIKUMM readerrrss :D






*ini bukan iklan berbayar AIR-ASIA -..-











okay , tak tahu nape sejak dapat tahu cuti mid sem ni bulan Desember ni rasa macam nak g  jalan jalan jauh sikit lah . alang alang AIR-ASIA tu dah buat promotion . i mean NAK buat promotion (eksaited) , aku pun nak TERBANG dengan AIRASIA ! 




okayy, stay tuned *_*




P/S : nampak macam seploh hinggit je kan angka tu ? aku nak g America la cam tu dengan RM10 . byebye Malaysia . muahh 





Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

No comments: