JANGAN KLIK !

Monday, May 2, 2011

8
Komen
RATNAH MENTOR 5 TIPU USIA SEBENAR .

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
assalamualaikum , saya nak bergosip pagi ni ...
silalah baca dengan penuh tatatertib .
tak tau betul ke tak.. muahahaha


Ratnah merupakan salah seorang peserta mentor musim kelima(5) dan juga protege kepada Erra Fazira. Ratnah dikatakan menipu usia umur sebenarnya untuk menyertai mentor musim ke-5.Mentor ke-5 merupakan sebuah rancangan realiti terbitan tv3. Syarat untuk menyertai program mentor tv3, umur peserta mestilah dalam linkungan 18 sehingga 26 tahun.

Namun, Hits mendapat tahu bahawa umur sebenar Ratnah adalah 28 tahun dan melanggar syarat tetapan umur bagi menyertai rancangan realiti tersebut.Apabila terus didesak, Ratnah akui bahawa umur sebenarnya sudah menjangkaui 28 tahun.Ratnah juga berkata dia tidak ada niat untuk menipu mana-mana pihak dan hanya untuk menyertai program realiti tersebut semata-mata untuk menguji bakat nyanyiannya.
SUMBER
********************************************************************************
p/s : tahniah kepada ayish sebab terkeluar mentor 5 malam tadi .  best woo dapat kamera DSLR ! kalau tak keluar tadi terlepas la peluang ayish nak dapat kamera tu . papepun to ayish SILALAH GUNAKAN KAMERA TERSEBUT DENGAN KASIH SAYANG , jangan la tayang depan ratnah and rossa (maap tak hapal nama) okay nanti bole tangkap gambar wedding2 , potoshoot aku pun boleh . 
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

8 comments:

MR. MIND said...

tipu ttp tipu....

cik AngguR said...

ratnah bukan portoge afdlin shauki ke erk...salma bru erra fazira nya ayakkk

jimmy jimboo said...

@mr. mind
muahaha .. ntah la bkn slalu pun tgk mentor ni .. >.<

jimmy jimboo said...

@cik anggur
wow adik beradik cik epal eh ??
ekekke .. ratnah tu portege afdlin eh ? malu nyeeee... >.<

Fyqa Mamadom said...

tak segak pown , haha :D

jimmy jimboo said...

haah .. suara dia ok la . padan muka ayish keluar sape suh nyanyi xkuar suara =P

Anonymous said...

bukan nama dia salma ke ?

jimmy jimboo said...

okay okay .. salma eh ??
salah lagi nih ,.. adoii ..
kan dh ckp td jgn percaya kt gosip ni .. ehehhehhe