JANGAN KLIK !

Saturday, March 5, 2011

0
Komen
BLOG INI BELOM LAGI DI TUTUP . TETAPI AKU BIARKAN TERGENDALA SEKEJAP

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
Assalamualaikum , sari berita utama ... haha .. pelik eh ? ape nak pelik aku memang macam ni pun , malas sesangat nak hupdate belog , tak tau napa . tapi kan tiap tiap hari aku harap ade jee orang tersesat masuk blog aku . aku nak dalam sehari 100 UV pun okay dah *bushh bushh* 


Hupdate pun macam cheesemore ade hati nak unique vistor ramai . blah la kau . ermm . jap nak tukar style sket ... japppp ...




heloo , hellooo ..
testing testing.. 1 .. 2.. 3..
yesss, dah tukar .. agak agak kann
pas ni nak hupdate macam ni je la
tulis kat centre je ..
senang ...



errrmm..
bila dah lama tak online ni kann
rasa macam kesian pulak ..
kesian kat blog aku ni ..
tak ade sapa nak jaga
even tuan dia sendiri pun tak terjaga ..

bukan malas nak online , 
tapi malas nak on laptop .
haa .. nak on laptop pun malas
tengok jela ..
line kat kolej aku tu ..

actually mana mana kolej pun sama ..
tapi kalau dah line internet tu dah macam siput khinzir 
mana la aku tak hangin.
ok byee .. nak balik kolej dah 
tengok ,nak hupdate pun tak sempat 
BYEEEE ;'(




Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

No comments: