JANGAN KLIK !

Sunday, December 5, 2010

18
Komen
Jimmy Jimmboo Mencemar Duli Join Kontes Banner @ Header @ Layout Teranggun daripada Laksamberlipat yang Sedap tu... blablabla

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
 

kemain ko Jimmy Jimmboo nak bodek penganjur laksamberlipat.blogspot.com kat tajuk entry . woh kemain kemain . 
ini kontes pertama yang Jimmy Jimmboo join selepas 7 bulan(same dengan perut aku ) buat blog ni . ini satu pencapaian yang harus di banggakan , 
boleh ke jimmy join kontes ni laksam ? seriously jimmy xpernah makan laksam , sedap kot laksam tu kan(puji akhlas)  tapi takpe kan ? still boleh menang kann ?? err .. 
nak tanya ni blog laksam pun join tak ? kalau join Jimmy nak tarik diri la . sebab dah sah sah blog laksam menang ! ini tidak adil ! Jimmy sebagai bakal pemenang menentang keras tindakan cik laksam **sori la ter 'emo' biasa la hormon tak stabil =__= **
laksam masam pilih pemenang biar adil tau , kalau tak tau dah nak piilih ini haa .. Jimmy Jimmboo ada . jangan risau . 
sebelom nak join msti ader t & c kan .. ade ade jangan risau

termos dan surat

1. become laksam follower (sudehh)
2. buat entry pasal contest nieh n tinggal kan link entry anda..so senang nak view nati...hehehe..(sat g jimmy tinggalkan link jimmy :'( , sedih pulak nk tinggalkan link kt sane)
3. letak kan banner contest nieh pada side bar anda..(sudehh)
4. tag 3 blogger lain yang bertuah..(pasti)
5. terbuka kepada sesiapa yang mempunyi blog sahaja..(blogger yg berada di malaysia sahaja)(kemain kamu ye laksam kalo xde blog camne nak buat entry pasal kontes ni)
90
6. tarikh tutup : 2 january 2011(sempat lagik , lagi 2 tahun pun  sempat .hehe )
7. pemenang akan  diumumkan pada 22 january 2011(terima kasih untuk topap tau)



saya tag ; **jengjengjeng** blog gonjeng

enna spa pisang **suke sangat kan join kontes**
kak mamai mooo *tak join jimmy sembelih moo*
kehidupan tomato **i dun care , tomato wajib join**

PERHATIAN !! : kepada yang di tag , korang jangan la menang . menyesal Jimmy tag . kalau menang 50-50 tau . 

good luck kawan-kawan

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

18 comments:

eiela said...

gud luck untuk contest nih ok..

Latest Entri :
Blogwalking Diganti Dengan Bloglarian

jimmy jimboo said...

orait wish me luck tau ^.~

Maizatul Akma said...

jimmy yayang oittt;

firstly, thanks tag akak yaw
secondly, laksam mmg sodap. makanan kelantan eh
thirdly, akak tak reti r join contest hehe

next time akak join tau. skang bz cket ah. akak online pon jejarang :)

good luck yo yow aw aw aw *gila*

Syira C Gadis KidaL said...

salam..

tak sedeih eih...
kan senyum nie :)

follow ur blog :)

Enna Banana said...

hey beb! nanti enna join okay! wink wink >.<
love it :)

Siti said...

haha suke care awak tulis.sempoi je. hehe, gudluck okay? ^__^

ALEH said...

bnyk la pertama kali . dulu yg ko join kontest ayem ayam ngn ben tu hape . adoy = . =

fatin izzati said...

wahai cik jimmy...
bukan main lagi ye..
sempat ngutok..heheheh

jimmy jimboo said...

kak mamai bucukk oittt;

firstly , sama2
secondly , laksam tu berlipat lipat . payah tu nak buat .hehe ..nk gugel la kalau btl sdp .hehe
thirdly , no problem

nxt time kak mamai join tau , t jimmy sembelit moo akak . werkk .. ok ok

jimmy jimboo said...

Syira C Gadis KidaL @ tengkiu tengkiu . kita sama2 kidal .^.^

jimmy jimboo said...

Enna Banana @ ok bro , gud luck bro .. broo

jimmy jimboo said...

Siti @ OMG ! ni yg tak tahan ni ,malu la Jimmy cm ni . Btw , thanks puji pujian Siti , dah kembang kembong dahh pipi ni .. hik3

jimmy jimboo said...

Aleeh @ tu bkn kontes la ngekk . mane bukti aku join kontes Ben ngn AyeemAyam ?

Tomato Gurl's Life said...

thanks tag,,nanti cik tom join sblm due date..hehe..

jimmy jimboo said...

fatin izzati @ laksam berlipat , ni bkn main2 oke . hee . ini serious ..haha

jimmy jimboo said...

Cik Tom @ join jgn tak join !! rugi tak join ! hehe .. nk topup pree takkk ?? ngee

fatin izzati said...

waaaa....
=_=
bengong meta

jimmy jimboo said...

meta ??? ape tuhh cik fatin ??