JANGAN KLIK !

Thursday, December 9, 2010

2
Komen
BlogLarian ? apetuhh.. ??? CROSS COUNTRY.. ? Berapa Meter Boleh Lari.. ?? Sampai Hati Korang , Aku kat sini makan hati tau tak tengok korang join tapi sorang pun tak tag aku :'(

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
(sorry tak boleh nak link kan , klik atas ni je boleh jugak kan ?)
ok ok . klik je gambar , dah boleh . tadi je tak boleh =.=


Makan hati aku bile aku log-in Blogger.com tengok ramai gila yang join BlogLarian . Pergh! penuh dashboard aku =,= . tolong sape sape yang tak tag tu terasa ok , aku tacing ni .

ehh , cop cop coca-cola . aku lupe , ni bukan entry suka suka . nak type ade syarat , bukan main hentam je . ok ok . 

Saya Suka Blogwalking Kerana saya boleh dapat macam macam info berguna dari aktiviti ber-Blogwalking ni . tapi sekarang ade BlogLarian buat ape nak walk walk . baik aku lari , lagi laju kan . Aktiviti Blogwalking ni sangat berfaedah berbanding Merempit , Merokok , Berpeleseran ,Melepak .. 

oh , oke dah tamat sebab Slogan tu limit 30 patah perkataan je .

ok sekarang sesi menge-Tag .

err.. saya pilih ..

 (pergh! tiba2 je fullname) ni kawan aku yang paling baik . tapi slalu gaduh . ^.^

(pergh! peminat cekodok ni jangan memain) 

(ade masalah pembelajaran?) apezs shah keje ministry of education .hehe

(ade masalah nak didik anak anda ?carik kakak ni) hehe . 

ps : kenapa tah rasa cam sesak nafas bila nak baca balik entry ni . berbelit nafas aku . kalau nafas anda juga berbelit tanggung sendiri . ok bye . aku nak g sembelit .
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

2 comments:

nora amila ghazali said...

hihihi... jangan la merajuk... mbe tak perasan kot..

jimmy jimboo said...

sedih la nora . xde sape nak tag . tacing ^.^ . ehehe .

nora dh masuk join ?