JANGAN KLIK !

Tuesday, December 7, 2010

8
Komen
BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010 KETEGORI BLOG BARU ! CALONKAN SAYA .

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤ Blog Pilihan Malaysia 2010

wohh , saya punn ,mau tompang glamer jugak . terima kasih kepada blogger BLOGGER AZMAN ROSLAN untuk peluang ini , (peluang mencalonkan diri sendiri) incik Azman Roslan ni la creater atau pun penaung BLOG PILIHAN MALAYSIA ni .


boleh la kann masukkan BLOG JIMMY dalam list BLOG BARU (2010) PILIHAN kann . 


Kalau korang nak masuk dalam Ketegori ni usia blog mestilah wujud pada tahun 2010 sahaja . tak mau tipu2 tau . sebab nanti korang wajib nyatakan bila tarikh entri pertama blog anda. (sertakan link sekali) . haaa ... maseh mau main tipu ? macam yang jimmy buat kt bwh ni tau . 


Blog Jimmy ni di ternak pada tanggal 27/May/2010 . Baru kann ?? kann ?? kagum tak ?? err .. ok ok abaikan ...


bawah ni link entry yang firstttt skali jimmy publish kat dalam isi perut Blog ni .. comel kann .. tak ? ia ???
http://cakapgunajari.blogspot.com/2010/05/httpcakapgunajariblogspotcom.html

===============================================================
Kepada pemenang-pemenang Blog pilihan Malaysia ! 


Blog Lawak Pilihan - TUBELAWAK.BLOGSPOT

Blog Tutorial Pilihan - Mari bina blog

Blog Blog Personal Isteri Pilihan - Cik Nadia Bayu

Blog Personal Wanita Pilihan - Irine Nadia Marcello

Blog Personal Suami Pilihan - Ben Ashaari

Blog Personal Lelaki Pilihan - Aizul | Marcello


TAHNIAH kepada pemilik-pemilik blog di atas . sila ambil bayi anda semula =__=

kepada yang tidak menang jangan susah hati , mari undi Blog Baru (2010) Pilihan pulak . hahahaahhahahahaa ....
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

8 comments:

Tomato Gurl's Life said...

cik tom pun nak join..entry tue publish malam ni..hehe...

Tomato Gurl's Life said...

tenkiu sudi amik teguran cik tom..haa skang kan lagi senang nak tgk n3 jimmy :)

jimmy jimboo said...

orait !! publish jgn tak publish tau . good luck eaa ...cik Tom :))

jimmy jimboo said...

Cik Tomato @ ngee ^.^ thanks bangat cik tom , kemain lagi selidik kann , resepi kek la , first entry punn cik tom tau ! wohhh , pengsan doplohpat saat . ehehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

TAHNIAH tercalon di BPPM !
salam kenalan dari ahli kumpulan 10 No. 382
Momoy datang bagi support =)
MY RECENT POST : JAPAN MAID CAFE a.k.a Cosplay Restaurant

Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

jimmy jimboo said...

wahh , awal nyee nak suh org mgundi .. okep2 . t saya undi eh . good luck !

Rafina Mimi Zairul Murni said...

sis dah follow blog ni..sila undi nombor 88 jugak ye..time kasih :)

.vna erman. said...

blog walking...follow my blog http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other ;)