JANGAN KLIK !

Monday, December 20, 2010

5
Komen
Alhamdulillah , Blog Jimmy Jimmboo Dapat Lolos Pusingan Kedua Untuk Blog Pilihan Malaysia 2010

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
hari Jumaat lepas aku ngan family aku g pahang , ada sepupu abah kawen so jadik aku kelembapan la sket nak huptodate tentang BPM ni , hukhukhuk

papae pun tengss sangat2 kat kawan kawan yang tolong promote blog jimmy jimmbo ni . tengs ALEH !! sebab tolong Jimmy susah susah aje *saya adek Felex*

time kat pahang tu Jimmy dapat mesej yang Jimmy dah ter List kat senarai peringkat kedua BPM tuhh . alhamdulillah (: 

and and jimmy dapat award dari BLOG KAY KEA
tengss kay Kea , tengs jugak pada ALFA LORA
sebab ingat kan ana rafali Jimmy Jimmbo suh amek award..ehe 

comel nya award ni kann ^,^

okey okey second award dari UMAR YANG CUTE bukan aku cakap tapi umar yang cakap , tak caye tengok shoutmix Jimmy , just hit kepala Jimmy tu , kuar la shoutmix . ehe :)

tahniah jugak kepada kawan kawan yang lain yang berjaya ke pusingan kedua . anda sememangnya layak !




Tarikh Undian Peringkat Kedua


                                                                                7 PAGI , 21 DISEMBER 2010 - 

                                     
 7 PAGI , 23 DISEMBER 2010 .

P/S :  JANGAN LUPA TAU UNDI BLOG JIMMY JIMMBOO LAGI . I NEED YOUR SUPPORT . SAPOT JIMMY TAU TAU (:
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

5 comments:

Shaheila Malek said...

Gudluck :)

kay yea said...

gd luck yep~~

NuSaNa NoSa 91 said...

wahhh~ jimmy pon dpt gi k pusingan k-2?? tahniah yep~~ semoga terus berjaya~~ ^_^

Annie said...

All the best

jimmy jimboo said...

@Shaheila Malek

@kay yea

@NuSaNa NoSa 91

@Annie

tengs atas sokongan anda semua . amin ...