JANGAN KLIK !

Monday, November 8, 2010

14
Komen
SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ?

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

BA , atau pun Ben Ashaari , seorang blogger senior yang xperlu diperkenalkan lagi . Entry kali nak cerita pasal Ben Ashaari ni .*aduhh kanape ayat cam skema*


sudah sudah sudah dengan inro yang skema itu . Ben Ashaari ni telah bermurah-murah hati nak tolong blogger picisan seperti ini *jari tunjuk kat monitor skrin leppy* rentetan daripada bilangan blogger di Malaysia ni khususnya dah begitu ramai seperti jumlah telipon Blackberry . 



Maka apa yang Ben Ashaari nak buat adalah HEBAHAN . ''Cara hebahan paling mudah adalah menerusi entry'' *kata siapa? kata abang Ben Ashaari* .. kata siapa ? kata Ben Ashaari . Blog mantap ni , semantap body ownernye ('blog mantap ni' merujuk pada blog Ben Ashaari ,bukan saya) . Abang Ben ni selalu lepak kat Bionic Gym , tak percaye ? ceiit .. jap . cuba scroll tikus anda kebawah , nah ! ni la Abang Ben Ashaari .


di samping award yang di menangi *ok tipu disitu*

scrool lagi 


tikus
**
**
**
**
**
**
**
tikus
**
**
**
**
mause
**
**
**
**
**
tikus
**
**
**
**
**
mouse
**
**
**
orang lain buat entry seciput , yang aku ni over pulak nak panjangkan storey story . haih .
kesian kat korang kan berdebar bebar tunggu nak hempuk hempas kepala aku kan . nape ? penat scroll tetikuss ?? ahaha ,  

uahh , mantop sekali . 

eh , hampir terlupa pulak nak link kan entry abang Ben kat sini . ok , ini entry abang Ben . haa , klik
di SINI pun boleh , di SINI pun boleh jugaa ..

akhir kata , maju lah sukan untuk negara *sambil jari tunjuk kat gambar di atas*
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

14 comments:

apezs shah said...

hye salam kenalan.. apezs dtg menjadi followers juga...;)

Jey Yusuff said...

nak terjah jugak la blog BA

man yusoef said...

salam perkenalan dari blog abg ben

Puteri Iqa Izyan said...

singgah2 sini :)

Izzuddin Fauzi said...

Salam Perkenalan
Kita dalam list yang sama!
http://www.benashaari.com/2010/11/langit-ke-7-tak-tercapai-akalku.html

http://c-nurse.blogspot.com/2010/11/ben-ashaaricom-suai-kenal-blogger-anda.html

SURIA AMANDA said...

salam..ha..akak pun follow ko ni...jemput bertandang rumah akka yo..

zacky ~786~ said...

sELamat.~

-✿ Ayu ✿- said...

salam perkenalan....ayu follow yep..:p

Nur Azila Ismail said...

singgah dari BA :)


nice blog :)


salam kenalan ya

suziesanji said...

salam kenal ya =)

Awangku Johan said...

salam ziarah n folo blog ni.. mai folo kembli

nur choki choki said...

jom follow balik...
huhu nice blog..

CekLa said...

salam kenal..

qilarazak said...

lintas langsung dari BA

qilarazak.blogspot.com