JANGAN KLIK !

Saturday, November 13, 2010

4
Komen
Jom Main Games Darlie

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤
kawan kawan semua dah main tak game baru yang menjadi kegilaan remaja sekarang ?

nak tau game ape ? 

game ni  >>>

upload gambar kegemaran anda
**pastikan yang macho**

lepas tuhh , gigi kita akan di compare dengan kakak Darlie ni *ok tipu di situ*



ecteli ajeem tak faham cam ner nak main mula mula
pas tu rasa macam otak tak betui je
mungkin sasaran ubat gigi darlie ni untuk gamers yang amatur je kudd .
ajeem bukanlah seorang kaki games yea
xpe la ajeem tak termasuk =__=



pas main boleh tengok rangking
mula-mula tengok rangking memang tercabar sebab kawan ajeem
=nabilah shuaib dapat 1st .=
sedikit info tntang nabilah shuib .
1. sekolah manjoi 1
2. duduk sebelah sebelah dalam kelas.
3. sama sama turun kelas masa darjah 5 , dari 1st pegi 2nd
4. masa time klas math suka main tipu-tipu cikgu Saadiah .buat semua betul dalam buku congak
5.sekarang amek law kat uitm *sumpah xdapat terima*
5. adik beradik sume pompuan ,semua mula hurup 'N' tapi nama tak ingat dh .*sedih sikit*
5. mama jemput, mama la amek g skolah hari hari . ari ujan mama die amek nek kete iswara AEP ****
6. no enam baru ingat , kawan baik nabilah time tu . Amirah Hassan Khairuma *xtau spelling betul ke tak* jangan-gatai-gatai-search-kat-fesbuk-suda


 oke , kalau tengok gambar di atas , dah sah sah ajeem dah kalahkan cik nab tu . hoorey !!

nak join ? Link ada dibawah tau ^,^




p/s : jangan marah tau , entry ape ntah kali ni ajeem post . agagagaga
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

4 comments:

Enna Banana said...

enna nak try!!

jimmy jimboo said...

@enna : boleh saja . bestt wooo .. hahaha . betuii ta tipuu ..

Aryani Natasha said...

haha..saya berjaya mengalahkan anda!

jimmy jimboo said...

@aryani nataasha : plissh lahh .. tolong tgk betui2 . reload page tanpa jemu . JIMMY JIMMBOO ok yg 1st rank !