JANGAN KLIK !

Monday, October 18, 2010

3
Komen
ENTRY SUNDAY TER'POSTPONE' HARI ISNIN ❤

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤ Salam muhibah kawan kawan , macam mana sunday korang ? ehehe , ekteli ajeem nak share benda nie hari ahad lepas tapi memandangkan pihak TNB membuat hal di saat saat genting iaitu ketika ajeem bertungkus lumus menyiapkan entry untuk hari ahad maka entry tersebut terpaksa di publish pada malam nie . sungguh mendukacitakan >_~ .

habiss satu jalan santalia (jalan lain tatau) menalami gangguan bekalan elektrik yang sungguh teruk dari pukul 6.30 petang sampai dalam pukul 3 pagi . wallawehh !! beruap ruap badan aku . ok la , lantak p kat TNB . mari kita tenok ape yang ajeem buat pada hari ahad lepas .. kikiki  >__^


kisah ini bermula pada pukul 9.51 pagi . gud morning sunshine =_''



tunggu ibu bersiap (#-#) haishh 



ini sensored !




ini saya SUKA ! tinggi !! oww yehh 


okey cukup berdrama depan camera , MEM BESA dah ready nak keluar jenjalan .(tengok belakang aku sape)
malu malu (=__=)



sebenarnya kami sekeluarga pegi joging laa .. tengahari buta punya joging .
memang ikut style mat saleh kann .. hohO



waLL climbing . tanggi wohh , TOLONG PERCAYA (~.~)


BERJOGING UNTUK belog . (shy shy)
muda lagi dah rajen bersenam (*-*)


mengada ngada =.=



tunjuk peluh di dahi . sebagai bukti betul betul ber jogeng ikut lalauan jauhh ..jaoh wooo..





wooh !! LooK !! pasangan warga emas juga turut ber'jogeng'
jom kejar jom (+__+)





ohh , nak kuruskan badan rupanya . membakar kalori di tengah matahari tepat atas akar kepala .
#,#



selepas cukup lemak di bakar , maka kami pun berjalan pulang .. tata .. 




tata (cam kenal je picture nie ) ehh , taktau takau gnbnxyhetbsdfsh



agak blurry gambar ni kan . nak g bli AIZBATUCAMPUR kejap . 



ABC tiga bungkus . sebungkus dua ringgit @-@ 
yum yum



ABC dua rinngit tak sedap . tambah aiskrim ngan laici tiga ketul baru yummy ..
slurpp sluurppp 



cantik tak ?? awan,,  tuhh laa .. 
pandai tak aku edit .. hehe
cam bongok jee


saje nak show off skill edit gamba . 
moga moga dapat jop jadik potograper .. wahh
rosak gamba korang nanti aku buat .
terimas kepada picnik.com.. kikihh 





bergambar dengan ain delisha yang demok . 
=.=' jangan tanya nape black and white ,
oke aku bagi tau, warna kulit kami tak sekata 
(cukup jangan ada yang tanya lagi)
uke la , korang nak kutuk kan entry aku cam terhape hape je
nak balek la cam ni . sume tak suke entry ni kan .



publish post .      post posted . yey !
rtghundr6u9*%         ^&*$^&JKGJ
KVG**T     * )TYV^
0v9   86
8cv 
oihb
7
5


Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

3 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

nak abc kat ats tu boleyy tak?? haha, ingatkan apa la sbb buat old pic:))

INTANKUTERPILIH said...

alahai..tomeynyer dia..

khani said...

I like this blog, good luck ..! also visit hotel in bandung or nikon digital camera cases I like this blog, good luck ..! also visit hotel in bandung or nikon digital camera cases I like this blog, good luck ..! also visit hotel in bandung or nikon digital camera cases I like this blog, good luck ..! also visit hotel in bandung or nikon digital camera cases