JANGAN KLIK !

Sunday, August 29, 2010

8
Komen
tolong pulangkan encet saya

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤ hola , :((  hari nie mood aku sedikit sedih . mane tak nya encet kesayangan aku ssudah tak ada dalam genggaman aku . semalam time aku nak upload gamba kat dalam baby lappy maseh ade . misteri kehilangan encet aku tu bermula selepas adik aku maen games boomberman dan letak akas katil dia .

tapi lepas tuh bile aku tengok balik dah tak ade :'(  ..puas aku mencarik dan terus mencarik seperti kucing kehilangan banglo . dah macam orang gila meroyan dah aku . puas dah aku geledah , sume tempat dah carik tapi usaha aku tak berbaloi . natijah nya , bilik adik aku yang dulunya semak kini menjadi kemas .

tengok gambar kat bawah nie , nie la encet saya sony ericsson W705i  . lihatlah betapa mesranya kami berdua di dalam toilet .




tak sangka pertemuan kita singkat sekali


kepada pencurik , aku merayu sangat sangat . tolonglah pulangkan kawan saya . jangan pentingkan diri saje . fikir jugak cam mane aku nak online fesbuk , belog , mudah.com ,mespes dan sebagainya . :(((
macam mane aku nak wat wifi kat kedai Rathmath , Rahman Cormer n Restoran Terminal . Kalau nak curik pun tinggal kan lah kat aku sim kad , memory card , dan yang paling penting ade luahan hati ke hati aku dalam tu . aku ade wat memo dalam tu tentang perasaan aku .. **woi pencurik !! kao jangan nak gedik ayam g geledek2 kat memo aku . aku congkel mate ko ngan cotton bud yang aku dah gune sampai kao genggelupor baru tahu betapa sedih nya kehilangan encet . :((  .. bile enset yang slalu kite gune dah ilang baru la teringat nak gune bekas bekas encet yang lame  ..tak pe baby W660i , nanti abang upgrade kamu yaa .. abang tetap tak lupa kamu , walaupun kamu dah lame ..kamu still 'bergetah' .. ^___^



huk3 , >__< walkman 660i yang maseh bergetah

ade dak kawan kawan saya yang nak tolong saya ? uit , mukan tolong free jee . barang siapa yang menemukan encet saya kembali . anda akan di beri ganjaran sepelengkap kotak henpon BLACKBERRY BOLD SPECIAL EDITION dengan PERCUMA ya , saya ulangi    PERCUMA !! FREE !! PERCUMA !! FREE !! PERCUMA !! FREE !! PERCUMA !! FREE !! 


                untuk sape sape yang tak kenal apa itu blackberry , dush ! dush ! dush ! amek kauu belayan tangan aku hinggap kat pipi korang . pemenang peraduan "PENCARIAN TELEFON BIMBIT" nie akan di umumkan serentak pada malam "pengumuman esok raya" .




 sebarang pertanyaan bolehlah miss call 999 . pihak kami akan hubungi anda semula . 




p/s :: kepada kawan kawan aku seantero dunia . ajeem dah tak guna number celcom dah  , just text or call me kat number maxis je wokeyy   >___<
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

8 comments:

NauRaH said...

fon ilang?? huhu..sabar3

DR NIRWAN BIN OKSA said...

cantik tu,tapi nanti tak leh pakai tak lama lagi

tulisan kemas said...
This comment has been removed by the author.
tulisan kemas said...

> Naurah : baru beli fon tuu ..>__<
tengs tau =)

tulisan kemas said...

>dr nirwan : nape tak boleh pakai ? nak pakai balik =___=

Admin said...

henset hilang kt dlam rumah??
xkn x jumpe??

tulisan kemas said...

@ admin ; tengkui , ngeh ngeh .. suda jmpe encet tu ^.~

Sayrah said...

kesiannya... jgn sedih2 tahap gaban k... what goes around comes around..

TP KAMU LUCU LA.. :)