JANGAN KLIK !

Saturday, August 21, 2010

2
Komen
SISIPAN GOSIP YANG NTAH HAPE HAPE JE

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤ adekah anda sedang mencari nama samaran ? anda tidak puas hati dengan nama yang tertera di surat beranak anda ? adekah anda peminat setia selebriti tanah air ? 


jikalau demikian anda pasti mengenali Zakaria Musa , ya zakaria musa ? kenal ? yang belakun dalam gerak khas tu ? atau pun nama sebenarnya A Galak . abg misai ..




atau anda peminat lagu lagu retro nyanyian Haris Fadzillah Daud atau dikenali sebagai Aris Ariwatan ?












atau anda lebeh cenderung menonton cerekarama rama rama mama komedi lakonan kak Fadzila Ali .. xkenal ?? kak Didie Alias kenal ..??




PINKLADY GAGA
ade banyak lagi sebebriti malaysia yang menggunakan nama yang pelik pelik @ terpesong jauh dari nama sebenar mereka .. contoh nya  ~ Erma Fatima dengan nama asal beliau Sayang Nor Fatimah Rahmat ,  Ella atau Nor Zila Aminuddin panggilan masa guru amek kedatangan pagi2 , Abdul Manan Embong atau pun Eman Manan , dan yang tak berape nak faham mane dapat mane Hattan tu ekk atau nama sebenar beliau  Mohd Syukri Sharuddin ..
kak ella
abg hattan
 tapi tak sume selebriti kite gune name komersial , ade yang guna nama sendiri . seperti Dato Siti Nurhaliza Taruddin , Jehan Miskin , Nabil Ahmad , Siti Sarah dLL .


kak sarah

kak chiti
pasti ramai tertanya tanya , aku pun tertanya tanya apekah motif aku nak sebok business pasal artis artis ni tibe2 kan , dah ade potensi nak ni nak jadi pesaing kak normah becok ngn kak pora dh ni .. atau dah nak tukar url blog aku ni jadik cakapcakaphalorang.blogspot.com atau cakaphalselebriti.blogspot.com .. woh! tak pasal pasal aku kene hentam jadi cakapgunacili atau cakapgunapenumbuk .. adehh , tamau .. uke la , tata .. nak bersahur pulak .. kang mengamuk ibu beta dapat tau anak beliau maseh di hadapan leppy dye .. wohh! mampus akuhh ..
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

2 comments:

remaja2020 said...

content yg sgt2 berguna . :)

tulisan kemas said...

nah lolipop . amek sbg upah memuji belog saya ..**hehe** terima kaseh remaja2020