JANGAN KLIK !

Sunday, August 22, 2010

6
Komen
Contest Aiz batu campur! - teman udoh join kome bile lagi ?

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤ assalamualaikumm ,,





moh sini cepat , teman nak kabo kat kome ni .. kome penah dengar ke blog aizbatucampur ne ?? dak penah ?? jangan wat nohin je le .. teman tawu mesti kome dah tau kan .. kome nie nak kene bantei ngan teman lanie ..angguk lekas sebelum teman tereban kepale seko seko **kejam je bunyik nye **






errr , teman nak tanye nih ..kome kenai ke idak  Nur Ahmad Faiz Mohd Azmin nihh ?? idok ? haish , ni teman nak habo name yang teman sebut tadi tu le tuan punye www.aizbatucampur.blogspot.com yang pemes tuu .. teman nak cheghite nie camne teman boleh kenai ngan aiz nie ..,teman ni kenal aiz time zaman birdymood and time aiz ni wat tutorial camne nak wat blog yang berjaye ,**memang teman tiap2 arie le follow perkembangan blog si aiz ni ..time tu teman ingke bebeno la nak tiru jugak belog aiz menandangkan blog teman yang agak raban teben je ghupe nye..




teringin betui la teman nak header yang cantik , style macam aiz , haish ..apekan daye teman tak keretif cam aiz ..dengo cerite yang nak tentukan pemenang tu anak buah aiz jugak . ape lagi upah je le lolipop kat adik afiqah ngan afiq tu mintak cabot blog teman ni .. kesian le kat abang ..tengok header abang ..malu betoi nak tunjuk... nguhuhhu .. kalo boleh teman nak header yang simple **idak la macam kepale blog teman skang ni** ade gambo teman yang pure2 kacak ..ade style ..lagi satu teman nak bile yop-yop ngan yong-yong singgah blog teman deme terus haram ngombin..


p/s : penat sungguh menulis entry kali ni . fuhh! settle gak akhirnya  >___<


Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

6 comments:

AiZ said...

oh.. kenai aku dah lama.. ^__^ btw, baru perasan ko lahir 16 september 1991 ek? hakhak.. sama ah ngan aku pun.. ^__^ nanti jom gi new york sambut bufday.. haha

gud luck k.. aku nak bagi lolipop kat anak buah aku tapi aku pun nak gak.. so aku jelah yang makan.. ^__^

tulisan kemas said...

ahakz , same ekk , mne tau ni .. ko lahir jam bpe , mesti hospitl , nurse pun same an .. hambui takkan sampai new york , kt new delhi pn dh cukup la ..

anda dah kantoi tak pose . amek kelet hacks udah le ..

encHIx laNDax said...

gudluck!!hhe~~alaaa..jangan le menang..bagi la teman menang~~teman nak header cantik~hahaha

tulisan kemas said...

> enchix landax : silalah berpuas hati . pemenang nya adelahh koe paham . :((

sedehh

sayatasha said...

sila guna bhs melayu formal...sy tak phm...huahuahua!!!!!

tulisan kemas said...

>sata tasha : anda blh translate guna google translate . atau gunakan kamus bahasa perak sebagai bahasa antarabangsawan . sangat memadai ^___<