JANGAN KLIK !

Saturday, July 31, 2010

4
Komen
kesilapan yang biasa anda tidak sedar 'WATERMARK'

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤  Seperti tajuk di atas *dh macam ayat karangan bahasa melayu SPM kertas 2 la pulak .. ok., pernahkah anda mengUPLOAD gamba anda di laman sosial @ pun sosial web anda ?? jgn kate x penah uke .. tampar otak korang baru tau . kat bawah ni adalah contoh kesilapan yang lazim korang lakukan .. 
kelik disini yah

semuanye salah saya!!!

pg tadi...bangun tidor,lepas mandi...aku dikejutkan dgn berita yg aku sgt2 tak sangke....yes,nak taknak aku kene percaye...ryan danieall kesayangan aku accident...semue sebab aku yg ngade2....childish giler,degil,byk songeh,selfish etc....kalo tak sbb aku yg ngade2 nak YM dgn die sampai kul 6 pagi...benda ni takkan jadi....sudahlah aku dera die layan aku YM sampai pg...lepastu aku desak die dtg sini jumpe aku pagi2...bodohnye aku ni...langsung tak consider...tak fikir pe pown...taw nak je...betul la mcm mama selalu ckp kalo aku nak tu,...nak jugak...kan tak psl2 accident anak orang...tah la tp aku rase die tak tido...aku rase die gerak dalam pukul 8 lebih ke pukul 9....then pukul 10 lebih adik die,ema call aku....die kat hospital...time tu die tak sedar lg...
owh serious aku dah mcm orang gler...tak taw ape nak buat...nak pergi tgk tp takde transport...hadoi la...pastu aku teros lari g bilik iera...bodohnye...aku menggigil tak taw la...rase nak pengsan...die accident sbb aku kowt....ye,aku yg bodo ni ha...
saat aku post entri ni...die still lg kat hospital...kau taw ape aku da buat?aku da sebabkan pendarahan dalaman kat dada die...tulang peha die retak..*not so sure kiri or kanan sbb aku tgh bingung time ema bgtaw...
bdn die parut2,lebam2...sumpah wey...aku sgt bodoh!pentingkan diri giler....kalo jd pape terok kat die aku takkan maafkan diri aku sendiri...mmg!
besok aku dah janji nak g jage die...yes!i will syg...dont worry....u boleh dera i besok sebab kebodohan i yang terlampau ni....besok lepas kelas ema dtg ambik aku...yeah,pnt mmg ye...lately aku tak cukup rehat settle assignment and prepare for micro teaching...tp dah aku carik bala...so tgung la....



syg,sembuh cepat ok...besok i janji i dtg...dont moody2...nanti u lmbt sembuh...besok u boleh dera i...i love u syg...let just pray nothing bad will happens sbb u kate besok baru doktor cek lg dada u kan?kite tgu k....takde pape lah tu...*yeah,hopefully
T_T

*kenape mesti orang yang aku sayang yang sakit...bukan aku?


betul  tu tasha , kenape mesti aku , bukan orang lain .. alkisahnya ade seorang makluk ni yang aku kenal tidak lame dahulu di UiTM . beliau seorang yang baik bak malikat . nama nya bia la aku rahsiakan , kte pnggil dia 'S' ok x ?? ok la..  akibat kelalaian aku tak conteng kt gamba aku tu nk bg tau yang gamba itu aku punya maka adelah makluk ini mengambil kesempatan keatas gambar2 aku ini.. *seperti gambar diatas

'S' ni mengaku yang gambar tersebut adelah gambar beliau , tetapi nama ku telah di asing kan . aku di anak tirikan oleh 'S' .. aku sekarang adelah Ryann Danielle Dato apetah .. anak dato la pulak aku jadik .. bkn tu je DARAH aku juga telah di mix kan ..  wawww !! aku sekarang kacukan SABAH dan CINA SABAH .. mengapekah sweet dolly ?? apekah salahku ?? suke2 je ko ckp aku kaki botol kan ?? bagi kaki aku baru tau .. ehh , melampau ke aku ni ?? tgk la kang ade je org anta msg kt aku bagi tau yg bkn 'S' yang lakukan sume tuhh .. WTH !! ko pun sebena nya dah kene tipu la bodoh .. dah kene tipu lagi sekali .. selepas die cakap ko lah insan pertama yang dia pernah jatuh cinta la konon.. BUKAK LA MATE KO TU BESA BESA wahai sahabatku .. ko tau kan sape 'S' tu kan ?? ape masalah yang dia dh wat kt UiTm sedikit mase dulu .. tak kan ko dah lupe ?? sweet dolly ini juga telah menjadi suspek utama kenaikan darah aku terhadap sayaTASHA  ,.. 



ye , aku agak bengang pada mulanya dekat Tasha sbb cakap aku penipu bagai kan .. padahal aku xde wat ape2 pun.. x pernah jumpe & tak pernah kenal punn .. tibe2 ade kt friend request kt fesbuk aku aku accept je la seperti selalu.. rupe rupe nya Tasha ni mangsa baru si 'S' nii.. ekelehh ,, tak hairan aku .. setelah di siasat siasat aku terjumpe belog Tasha ni .. lepas bace lagi dan lagi dan lagi baru la aku faham situasi Tasha ni .. 'S' .. >> sepandai pandai AWAK melompat , akhirnya jatuh ke tanah juga .. tapi AWAK ni lain dah jatuh ke tanah masih mahu melompat lompat lagi .. tak faham aku pompuan tak tahu malu ni .. aku tau tujuan ko mengayat Tasha ni sebab duit kan ,.. ko tu sekola agama  .. tau selok belok dosa pahala .. tau kan duit halal haram .. dah la amek gamba orang tak nak mengaku , nak melompat balik pulak .. BTW , tengs 'S' sebab aja aku akaun time aku Part 1 dulu .. eventro aku tau ko x iklas .. patut la result aku gempak gempita *bagaimanakah itu ?? 

                     *********************************************************
               aku baru dapat mesej kat fesbuk aku , kabarnya bukan 'S' yang punya angkara . abestuh ?? angkara siapakah ? no fon anda membuktikan anda bersalah . im not a lowyer to judge u . kalau betul kau tak wat , aku mintak maaf . maksudnya aku perlu perbaiki siasatan aku supaya tidak berlaku salah tafsir lagiee ..
                    **********************************************************               




Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

4 comments:

sayatasha said...

bengonglah anda...mengapa sgt2 berbaik hati nak bg link gmbr pompuan cute tgh menjerit...buah hati sy gugur melihat kecomelan die...

tulisan kemas said...

sape suh anda tgk . sy cdangkan anda tgk waktu mlm hari. keguguran hati maken teserlah nanti . heehee

remaja2020 said...

.......

tulisan kemas said...

^____^ .. apekah (...)??