JANGAN KLIK !

Monday, July 26, 2010

4
Komen
heLLow !! heLLoW !! heLLoW ..

Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤ waLLawehh ! , lame gila dah aku tak update belog aku ni .. bukan setakat berhabuk tapi dah naik berlalang , berdaki , berumput , bertahilalat segala ..




wawawahh !! BESARNYA tahilalat silatitamplom nii ..





ok , kali ni saya akan tunjukkan demonstrasi perapian rambut kepada bakal bakal pengantin yang sedang mengikuti kursus kursus pra-ijazah dalam bidang pernikahan antarabangsawan dan rakan rakan yang yang nanti nak g dinner DIA ya.. ok ..

model kali ni adalah bibiK saya sendiri.. upps ! baby saya , merangkap model sambilan sementara kategori XL ya.. .::. baby aka adik kuhh <3 haha




uhhk !! ape nihh ?? adekah anda baby ?? ohh tidak . ini kawan kepada baby ok ..
>_<



BABY TRANSFORM JADIK MAYA KARIN


ok, ehh .. pehal kaler ni pink .. huhu  .lupe nak tuka .. ^___^.  testingggggggg... huhhh , mahu punn..

ni diaaa model tak bertauliah saya NUREDLINA DAYANA atau nama komersialnya itik gembo-gembo




jangan perasan diva sangat lahh .. 
.::::. oke , ni itik gembo gembo sebelum rambut dia di make over .:::.


=
=
=
=
=

setelah itu tupp . jadilah koko kerans ..

=
=
=


[pejam mate dalam hati sonok sebab rambut dah ala ala tali guni kan ..]





tak perlu la gelak sampai gegar kamera aku .. gerrR !!




lain tak ?? lainkan .. ade border kan ?? jangan nak wat gaye menggoda lahh .. ni aku tau gaye sape .. syaripah aini .. owyehhh !!

emm , sume ni hasil kegigihan usaha aku mengIRONing wambut adik ku yang saling tak tumpah macam penyapu sawang dawai milik ibu .. adakah saya sudah berjaya ?? kita tak tahu ..
^_____________^
Haa klik la ramai-ramai ❤❤❤

4 comments:

AiZ said...

macam berjaye jek.. ^__^ tahniah.. lalala ^___^

remaja2020 said...

first post menarik . but too much an outstanding words . some might get confuse . sekadar nasihat . background cantik . totally awesome .
thumbs up :)

p/s : we need to know more bout your life . tq

tulisan kemas said...

AIZ : tq aiz . hehe . cm xcaye jee.. >_____<

tulisan kemas said...

remaja2020 : tqvm for ur advice . u need a personal teacher to teach u how to understand the outstanding words . heeehee . ^___^